Huom ! Jos olet raskaana tai sairastat syöpää tai sinulla on paljon lääkityksiä tai sinulle on tehty leikkaus lähiaikoina, varmista aina hoidon sopivuus!

 Frantsila Spa

Frantsila Spa on ainutlaatuinen kokonaisuus hemmottelevia hoitoja, lempeitä löylyjä ja kylpemistä tähtitaivaan alla. Yrttisaunassa arjen murheet kaikkoavat mielen ja kehon saadessa lepotuokion Frantsilan omien yrttituotteiden siivittämänä. Kylpytynnyrimme kutsuu hellään huomaansa halutessasi Frantsilan kylpytuotteilla maustettuna. Eksoottisen kylvyn jälkeen maailmaa katseleekin taas hieman leppoisemmin silmin.

Frantsila Spa tarjoaa ihastuttavia hoitoja aina ayurvedisestä pää- ja kasvohoidosta ja aromaterapiasta kalevalaiseen jäsenkorjaukseen.

Kaikki Frantsila Spa-hoidot tulee tekemään ammattitaidolla koulutettu terapeutti talon ulkopuolelta. Varaa hoitosi mielellään jo 4 viikkoa etukäteen, jos haluat toivomasi hoidon. Voit kysellä myöhemminkin, mihin hoitoihin on aikoja.

 

Shiatsu

Shiatsu perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, jonka mukaan ihminen voi hyvin, kun hänen energiansa ovat tasapainossa ja virtaavat esteettä. Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto, jossa käydään läpi kehon energiaradat painallustekniikalla ja venytyksillä. Hoito tasapainottaa kehoa ja mieltä sekä auttaa erilaisiin vaivoihin. Nautintoa päästä varpaisiin.Shiatsu tehdään futonpatjalla lattialla vaatetuksena väljä, rento asu.

Hoidon kesto 1,5 h, hinta 82 €.
 

Aromaterapia

Jo vuosituhansien ajan ovat ihmiset erilaisissa kulttuureissa ympäri maailmaa ymmärtäneet aromaattisten öljyjen merkityksen ruumiin ja sielun puhdistamisessa ja parantamisessa. Kasveista, kukista, lehdistä, hedelmien kuorista, pihkasta ja juurista tislataan aromaattisia, tuoksuvia öljyjä, jotka vaikuttavat ihmiseen kokonaisvaltaisesti.
Aromaterapiassa terapeutti hieroo lempeästi koko kehon yksilöllisesti valitun aromaterapeuttisen eteerisen öljyn ja perusöljyn avulla. Hoitoöljyt imeytyvät tehokkaasti ihon läpi elvyttäen samalla mm. veren- ja lymfankiertoa sekä kiihdyttäen (solu)aineenvaihduntaa. Ne myös vilkastuttavat nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia.

Hoidon kesto 1,5 tuntia, hinta 88 €.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomenetelmä, jota on harjoitettu eniten Pohjois-Amerikan intiaanien parissa. Se on ollut tunnettu myös Kiinassa, Intiassa, Japanissa, Egyptissä ja Etelä-Amerikassa. Vyöhyketerapiassa käsitellään jalkapohjia painamalla ja hieromalla. Hoito on kehoa ja sen toimintoja vahvistava ja tasapainottava. Kehon jännitykset laukeavat ja hoito auttaa erilaisiin ongelmiin ja häiriöihin. Hoito on ennaltaehkäisevä, sekä terveyttä ylläpitävä, miellyttävä tapa hoitaa ihmistä kokonaisuutena.

Hoidon kesto  1,5 h, hinta 82 €.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisen jäsenkorjauksen juuret ovat vanhoissa kansanparannusperinteissä. Hoitomuodosta on tutkitusti apua esimerkiksi selkäkipuihin. Katso lisätietoa: www.kansanlaakintaseura.fi. Hoito on hellävarainen ja helpottaa myös hartiajännityksiä sekä käsien ja jalkojen kiputiloja.

Hoidon kesto 1,5 h, hinta 82 €.

 

Reiki

Koko kehon lempeä energiahoito, joka palauttaa kehon ja mielen tasapainon luonnollisesti täyttämällä elimistön energiavarastot. Reiki antaa elinvoimaa ja on hyvä rentoutusmenetelmä. Hoito tehdään hoitopöydällä vaatetuksena väljä, rento asu.

Hoidon kesto 1 h, hinta 62 €, 1,5 h, hinta 82 €.

 

Kuumakivihieronta

Kiviterapian juuret juontavat usean tuhannen vuoden päähän itämaiseen lääketieteeseen. Kivillä on hoidettu sairauksia, pyritty ehkäisemään niitä ja ne ovat olleet myös osana alkuasukkaiden puhdistusrituaaleja.                                                                        
Kuumakivi –hieronnassa asiakas hierotaan lämpimillä luonnon hiomilla basalttikivillä Frantsilan omia hoitoöljyjä apuna käyttäen.

Hoito mm. rentouttaa, poistaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa nestekiertoa ja rauhoittaa hermostoa.

 

Hoidon kesto 1,5 tuntia, hinta 99 €.

 

 

 

Karkkipäivä ( luomusuklaakuorinta ja -suklaahieronta)

Tee arjestasi makea karkkipäivä luomusuklaahoidolla. Suklaan aineosat lisäävät onnellisuushormonien tuotantoa ja ne viestittävät aivoille hyvästä fiiliksestä. Suklaahoito kosteuttaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä estää myös ihosolujen veltostumista ja vanhenemista. Mikä parasta, suklaiset hoitotuotteet tasapainottavat makeanhimoa ja vievät pois suklaan nälkää. Aluksi tehdään suklaakuorinta, jonka jälkeen hierotaan suklaaöljyllä.

Kokovartalohoito kesto 2 h, hinta 129 €.

 

Yksilöllinen turvehoito

Keskieurooppalaiset ovat parantaneet turvekylvyillä mitä moninaisimpia vaivojaan jo lähes 200 vuoden ajan.
 Hoidon terapeuttinen vaikutus perustuu mm. turpeen lämpötilaan ja sen antibakteerisiin vaikutuksiin. Hoitoturpeesta on apua esim. nivelreumaan, hormonihäiriöihin, laihduttajille, allergisille ja herkkäihoisille sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Turvehoito on lisäksi rentouttava ja sen laittaa nesteet ja kuona-aineet tehokkaasti liikkeelle.

Kokovartalohoito kesto 2 h, hinta 129 €.

 

Ruusuinen Kuningatarhoito

Ihanan hemmotteleva ja lempeän tehokas hoito tehdään Frantsilan luonnonkosmetiikkatuotteilla, jotka on valmistettu lluomuraaka-aineista Frantsilan vankalla kokemuksella. Hoidon vaiheet: kasvojen puhdistus, kuorinta ja yrttisavinaamio. Elvyttävä kasvojen ja decolte -alueen hieronta sekä kasvojenkohotus akupisteitä painellen. Niska-hartiaseudun hieronta öljyllä sekä korvien ja päänhieronta takaa kokonaisvaltaisen nautinnon. Hoidon kruunaa käsien ja jalkojen hierominen sekä rentouttavat lämpöpakkaukset.

Hoidon kesto  2 h, hinta 129 €

 

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta kuuluu intialaiseen hoitoperinteeseen, joka on tuhansia vuosia vanha luonnonlääkintämenetelmä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat, selkä sekä kasvot käyttäen Frantsilan Luomuyrttitilan kehittämiä ayurvedisia hoitoöljyjä. Hoito auttaa lihasjännityksiin, poistaa epämiellyttävää kuumuuden tunnetta päässä, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Sulje silmäsi ja nauti. Hoidossa asiakas istuu ensin tuolilla ja siirtyy lopuksi hoitopöydälle.

Hoidon kesto  1,5 h, hinta 82 €.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta ja kizi - hoito

Ayurvedisen pää- ja kasvohoidon lisäksi selkää hoidetaan taputellen lämpöisellä öljy-yrttinyytillä. Hoito laukaisee lihasjännityksiä ja helpottaa selkäkipuja.

Hoidon kesto 1,5 h, hinta 99 €.

 

Frantsilan Yrttihoito

Fytoterapiassa eli kasvilääkinnässä käytetään rohdosyrttejä sisäisesti ja ulkoisesti. Sisäisessä käytössäyrtit mm. kohottavat vastustuskykyäja elinvoimaa. Frantsilan Yrttihoidossa käytämme yrttejä ulkoisesti joko hauteina ja kääreinä. Hoidossa voidaan käyttää myös Frantsilan hoitoöljyjä, voiteita, salvoja ja linimenttejä ja siihen voidaan yhdistää akupainantaa tehostamaan vaikutusta. Yrttihoito on asiakaskohtainen, oireiden mukainen sekä kokonaisvaltainen. 

Hoidon kesto 1,5h,  hinta 129€

Hyvän Olon Hemmotteluhoito

Hemmotteluhoito on kokonaisvaltainen rentoutushoito, jossa ensin  hierotaan selkäalue Frantsilan aromaöljyillä ja sen jälkeen tehdään jalkapohjiin vyöhyketerapiaa, joka vaikuttaa koko kehoon elvyttävästi. Lopuksi ayurvedinen pää- ja kasvohieronta laukaisee loputkin jännitykset kehosta ja olo on kuin uudestisyntynyt! Kannattaa ehdottaomasti kokeilla!

Hoidon kesto 1,5h, hinta 99€, 2h hinta 129€

 

 

Akupunktiohoito

Akupunktio on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla voidaan vaikuttaa sekä fyysisiin että psyykkisiin vaivoihin. Sitä voidaan käyttää erilaisiin sairauksiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Hoito on aina yksilöllistä. Hoidossa pyritään hoitamaan ongelman syytä, ei pelkkää oiretta.
Akupunktioneulat pistetään tarkoin määriteltyihin kohtiin, akupisteisiin ja annetaan vaikuttaa hetken. 

Hoidon kesto 1h, hinta 62€.

 

Vanhan ajan Käsiparantajahoito

Hoidossa käytetään erilaisia tekniikoita hyväksi mm. akupainantaa ja hierontaa.
Hoidettavalle välitetään parantavaa voimaa käsien avulla ja hoito on aina hyvin yksilöllinen ja moniulotteinen. Voit saada apua niin fyysiseen kuin henkiseenkin vaivaan. Vaikutus on rauhoittava, parantava ja puhdistava, virkistävä ja juuri sellainen, mitä hoidettava itse tarvitsee sillä hetkellä. Hoito kestää yleensä noin tunnin, mutta se voi tarpeen vaatiessa kestää pidempäänkin. Hoito sopii kaikille sitä tarvitseville!

Hoidon kesto 1-1,5h, hinta 82€

Horstmann hoito

Horstmann-tekniikka on yksinkertainen kehoterapiamuoto. Se voi laittaa alulle prosesseja, mitkä johtavat fyysiseen, tunne-elämän ja henkiseen hyvinvointiin.  Australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge on kehittänyt Horstmann-tekniikan, jota käytetään monissa maissa.Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille kuten esim. luonnoton kehon asento, biokemiallinen epätasapaino tai kehon hienoenergiajärjestelmän epäharmonia. Vain yhdellä Horstmann -tekniikan hoitokerralla voidaan saavuttaa vaikuttavia tuloksia. Hoitosarja taas antaa usein aiheen tarpeellisiin elämänmuutoksiin, jotta voidaan saavuttaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi Fyysisellä tasolla lisääntyvät lihasten ja nivelten joustavuus, mikä antaa paremman kehon asennon ja vapauttaa esim. hartioiden ja alaselän kivuista. Tunne-elämän tasolla voi tekniikka auttaa sinua vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa. Prosessit voivat johtaa hämmästyttävään kehitykseen. Horstmann-tekniikalla voidaan hoitaa mm: selkävaivoja rakenteellista päänsärkyä, migreeniä, urheiluvammoja sekä masentuneisuutta. Lonkkahermosärkyä (iskias), Hartia- ja niskavaivoja.                                                Hoidon kesto 1,5h, hinta 82€

  

 

 

Yrttinen Kylpytynnyri
Kylpytynnyrimme tarjoaa nautinnollisen kuuman kylpyhetken talvella tähtitaivaan alla tai virkistävän kylvyn kesällä. Tynnyriin mahtuu 6-10 henkilöä kerrallaan kylpemään. Hinnat hinnastossa.

 

Frantsilan yrttisauna
Kertalämmitteisen yrttisaunan lempeisiin löylyihin mahtuu 15-20 henkilöä saunomaan. Yrttisaunassa käytössänne on Frantsilan hoitotuotteita: nokkosshampoo, yrttihoito hiuksille, ruusuinen suihkugeeli, jalkakylvyt, kuorinnat, naamiot, löylytuoksut, voiteet, salvat ja vartaloöljyt. Hinnat hinnastossa

 

Turvesauna
Turvesaunassa kehoa hoidetaan Lehtosuon hoitoturpeella. Hoitoturve aktivoi aineenvaihduntaa, tasapainottaa hormonitoimintaa, vilkastuttaa solujen uusiutumista ja helpottaa särkyjä sekä reuman ja kihdin oireita. Hoitoturpeella on saatu hyviä tuloksia myös selluliitin poistossa. Turvesauna on tarkoitettu lähinnä ryhmille. Hinnat hinnastossa.