Kokouspaketit ja TYKY-päivät   ( Hinnat löydät hinnastosta )

Frantsilan Hyvän Olon Keskus tarjoaa asiakkailleen kattavia kokouspaketteja,  TYKY- ja TYHY- päiviä vuosisataisessa miljöössä nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuna. Peruskokouspakettimme Kokouspaketti I sisältää aamukahvit voileipineen, lounaalla luomuvoittoiset herkut buffet-pöydästä, yrttiteetä ja kahvia leivonnaisten kera kokouksen lomassa sekä tunnelmallisen kokoustilan, wlan-yhteydet, fläppitaulun, piirtoheittimen ja dataprojektorin. Kokousjuomaksi tarjoamme lähdevettä. Kesällä kokouksen voit pitää vaikkapa ulkona puutarhassa.

Räätälöimme ilolla juuri teidän yrityksellenne tai ryhmällenne sopivan paketin tai voitte valita valmiista kokous- ja TYKY-paketeistamme. Monipuolinen oheisohjelmatarjontamme ja TYKY-päiväohjelmat löydätte Ohjelmapaketit-linkistä.
 
Kokouspaketti II pitää sisällään peruspaketin lisäksi esimerkiksi turve- tai yrttisaunan leppoisat löylyt, kylpytynnyrin yrttikylvyn tai vaikkapa rentouttavan hoitotuokion.
 
TYKY-päivien teemaksi voitte valita rentouttavan, virkistävän, hoitavan tai hemmottelevan ohjelman. TYKY-päiviimme sisältyy luonnollisesti alkumaljat, lounas, kahvi ja Frantsilan yrttitee sekä pieni makea kahvin ja yrttiteen kyytipojaksi.
 

 

 

Luennot
Yrtit ja aromaterapia virkeyden tukena ja erilaisten vaivojen itsehoidossa, kuten flunssa, kivut ja säryt, vatsavaivat, iho-ongelmat, uniongelmat, väsymys ym. kiinnostuksen mukaan
 
1,5 h

Kukkaterapiasta tasapainoa tunne-elämään
Sisältää hoitavien kukkatippojen valmistuksen itselle
 

1-2 h

Hoitavan parfyymin / partabalsamin valmistuksen itselle mukaan. Tuoksutellaan aromaöljyjä ja valitaan niistä omat suosikit, joista valmistetaan jojobaöljyyn laimentaen oma sekoitus eli ainutlaatuinen, yksilöllinen ja luonnonmukainen  hoitoöljy itselle mukaan. Lopuksi tutustutaan mystiseen tuoksupajaan, jossa tislataan eteerisiä öljyjä ( vain kesäaikaan)
 

1-2 h
Yrityksen  positiiviset voimavarat käyttöön erilaisilla tekniikoilla. Esim: 2 tunnista päivään
 

 1. Stressin synty ja hallinta
 

 2. Positiivinen ajattelu voimavarana

 

 3. Erilaisuus voimavaraksi työyhteisössä

 

 4. Ristiriidat voimavaraksi

 

 
 5. Dialogin synnyttäminen työyhteisössä (toisilta oppiminen)
 
 

 6. 
 

 

KATSO  VALMIIT  PAKETIT  OHJELMAPAKETIT-LINKISTÄ !