Lomalla Frantsilassa

 

 

Tervetuloa lataamaan akkuja ja rentoutumaan Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen rauhoittavaan ilmapiiriin yksin tai yhdessä, niin kesällä kuin talvellakin. Lomallasi voit rentoutua luonnon helmassa yrttipolulla tutustuen yrtteihin ja kuunnellen metsäkosken rauhoittavaa solinaa. Juomatauolle voit pysähtyä Metsärauhan majalle ja nuotiopaikalle. Kuumana kesäpäivänä  voit kävellä kylän rantaan ja pulahtaa Kirkkojärveen virkistymään. Polkupyöräretkellä  voit ihastella Nobelin arvoisia Sillanpään maisemia.

Talvella voit nauttia raikkaasta pakkassäästä puhtaassa metsässä ja ihastella kaunista luontoa. Ota sukset mukaan tai kävele metsätiellä nauttien olostasi. Yrteillä ja eksoottisillakin mausteilla höystetty luomuvoittoinen kasvisruoka hivelee niin makunystyröitä kuin mieltä. Hemmotteluhetki valinnaisessa luontaishoidossa rentouttaa kehon  ja kruunaa päivän leppoisasti. Makoisat unet Vihtorin talon kammarissa antaa uuden kokemuksen. Kesällä aitassa voit nauttia maalaisromantiikasta.

Voit valita Unelmien lomapakettimme, joka pitää sisällään viikonlopun majoituksen, ruokailut, yrttisaunan lempeät löylyt ja Unelmien hoidon. Kaikille lomalaisillemme annamme -10% alennuksen Frantsilan  tuotteista.

Hyvän Olon Keskuksellemme on kunnia-asia, että lomailija palaa takaisin arkeen hymy huulilla ja mieli levänneenä ja tietenkin palaa  meille uudelleen !

katso Frantsila-spa
 

”Virkein mielin kotiin, reppu täynnä uusia eväitä”