Käsien vyöhyketerapia

Käsien vyöhyketerapia

28.4.2019 Su klo 10-17

Kurssilla opiskellaan käsien vyöhyketerapiaheijasteet sekä muutamia hoitoa tukevia käsien akupisteitä. Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille. Vyöhyketerapian perusteiden tuntemus on suotavaa, mutta ei välttämätöntä. Käsien vyöhyketerapiahoito on pehmeä ja helposti opittava vyöhyketerapian osa-alue. Hoitomenetelmä sopii hyvin muiden hoitomenetelmien tueksi ja itsen tai lähipiirin hoitoon.

Tämä kurssiosio on myös osa diplomivyöhyketerapeuttikoulutusta.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus hoitotyöstä ja koulutuksista.

Kurssihinta 130,00 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja lounaspaketin seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit päivän ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Majoitus: Mikäli haluat yöpyä la-su, niin täysihoitopaketti majoituksineen 3-4 hengen huoneessa sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80,00 € (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan  20€.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10 % alennuksen.