Ääni ja Rituaali Retriitti

Ääni ja Rituaali Retriitti

Loppiaisviikonloppu 7.-10.1.2021

 

Tule tutustumaan uudella tavalla omaan äänesi ja kehoyhteytesi voimaan 4 päivän ajaksi, tammikuussa 2021 Ääni ja Rituaali retriitille Frantsilaan.

Ääni ja musiikki ovat aikataidetta, hetken todistamista, itsetuntemuksen työkaluja. Silta, joka luo sanattoman vuorovaikutuksen itsemme, mutta myös toistemme välille. Kun ilmaisemme sitä mikä on autenttista ja totta meille tässä hetkessä, olemme väkevän ja puhtaan ilmaisun edessä. Rituaali on työkalu, joka helpottaa siirtymistä arkitodellisuudesta hetken ihmeellisyyteen. Olemisen kunnioittamista, fokuksen tuomista ja jonkin sanattoman äärelle laskeutumista. Laskeutumalla itseeni hengitän ihmisyyteni äärellä.

Kunnioitan itseäni kun valitsen tutustua, tuntea ja levätä ihossani ja äänessäni. Oli se sitten epämukavuutta, turhautumista, turtumusta, resistenssiä tai virtaavuutta, iloa, flowtilaa tai olemisen keveyttä. Äänen viisaus on silta, joka luo sanattoman vuorovaikutuksen itsemme, mutta myös toistemme välille.

———————

Mitä retriitti sisältää?

* Äänirentoutuksen/ Äänimatkan

* Voicework harjoituksia

* Saunarituaalin, jota varten opit saunalauluja

* Luontoyhteysharjoituksia

* Piirityöskentelyä

* Kaakaoseremonian

* Laadukasta Frantsilan kasvisruokaa 3x päivällinen, 3 x lounas, 3 x aamiainen

*  Yrttisaunan

* 3 yötä ryhmähuoneessa

*  Upeat puitteet ja majoituksen Frantsilan yrittitilalla

———————————————————

Fasilitoijat:

Mikko Heikinpoika

Mikko Heikinpoika on vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Suomesta. Hän on uuden aallon livemuusikko, joka kutsuu esiin voimakkaan äänimatkan jossa yhdistyy muinaisia äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa, liveluuppausta, maadottuneita rymejä ja syviä sydänjuuria koskettavia taajuuksia.

Ammentaen pohjoismaisen ja siperialaisen musiikin juurista hän luo kokemuksen, joka tähtää muuntuneisiin tajunnantiloihin. Vaikuttuen luonnosta, mutta myös yltyvästä symbioosistamme teknologian kanssa, voimakkaat rytmit, äänimaisemat ja sielua ravisuttava tanssi kutoutuvat yhteen luodakseen tilaa transsille.

 mikkoheikinpoika.com

 

Vaskilintu

Magdalena Sofia, vokalisti ja moderni luontomystikko ja ritualisti. Magdalenaa inspiroi parantavat terapeuttiset aspektit seremoniallisessa musiikissa sekä kehollistettu holistinen äänityö. Hän on viettänyt aikaa Ecuadorissa ja Kolumbiassa tutustuen luonnonuskontoihin ja vanhoihin parannustraditioihin, opiskellut Nada Yogaa, eli joogista äänenfilosofiaa Intiassa ja hän aloittaa 2020 syksyllä initiaatioiden eli siirtymäriittien opiskelun Juurakonvoiman alla.

Magdalena on fasilitoinut holistisia äänenkäyttö työpajoja 2019 vuodesta alkaen (Muinaiset Äänet-työpaja, ja uutena 2020 Sacred

Sound-kurssi) ja  pitää säännöllisesti äänimatkoja sekä – rentoutuksia Myötävärähtely-kollektiivin kanssa. Hän fasilitoi myös kaakaoseremonioita, retriittejä, kursseja ja naistenpiirejä.

Magdalenan työn perustana ovat intersektionaalisuus ja luontosuhteeseen pohjautuva henkisyys. Dekolonisaatio ja esivanhempien traditioiden uudelleen haltuunotto, juureva henkisyys ja inklusiivisuus ovat keskeisiä hänen polullaan.

https://vaskilintu.com

_____________

VARAUKSET:

Varaa paikkasi: lovi.ritual@gmail.com

Huom! Retriitti toteutuu vähintään 20 henkilöllä. Kun 20 hengen ryhmä on saatu kasaan lähetämme koko ryhmälle varausmaksutiedot.

 

HINTA:

Frantsilassa 4pv, Torstai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään täysihoitopaketti =250€. Hinta sis. 3x päivällinen, 3 x lounas, 3 x aamiainen, 3 yötä ryhmähuoneessa, yrttisaunan sekä viikonlopun yrttiteet ja kahvit. Omat liinavaatteet ja pyyhe mukaan. Voit myös vuokrata ne hintaan 25€.

Retriitin ohjelman hinta on= 250e

Varausmaksu retriitille on 200e, loppuosa 300e maksetaan viimeistään kuukausi ennen retriittiä 7.12.2020. Varausmaksu palautetaan vain jos peruutus on tehty vähintään kuukautta ennen retriitin alkua.