Apiterapia- Hyvinvointia, elinvoimaa ja kauneutta mehiläispesästä

Apiterapia- Hyvinvointia, elinvoimaa ja kauneutta mehiläispesästä

ma 6.5  –  su 12.5.2019 (päivien pituus klo 9-18)

Kurssi alkaa ma klo 9 aamuteellä ja loppuu su klo 18 iltateehen.

Mitä ainesosia sisältää hunaja, siitepöly tai mehiläisvaha? Mitä on perga, propolis tai emomaito? Miten mehiläispesien ilma tai ääni voi vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin? Mitä eroa on kennohunajalla ja purkitetulla hunajalla? Näihin, ja moniin muihinkin kysymyksiin saat vastauksen tämän alan huippuosaajalta, Stefan Stangaciulta, Romaniasta.

Kurssilla opitaan tuntemaan lääkinnällisiä mehiläiskasveja, mehiläispesän tuotteiden lääkinnällisiä vaikutuksia, sekä valmistamaan itse omia tuotteita mehiläispesän antimista, mm. propolisuutetta oman ja läheistemme hyvinvoinnin tueksi. Opimme myös erilaisia hoitotekniikoita hunajahieronnasta apiterapeuttisiin saunahoitoihin.

Lyhyesti Stefan Stangaciusta: Hän on kansainvälisesti palkittu, arvostettu ja tunnettu apiterapiaguru. Erityisosaamisaloja: Lääketieteen tohtori, apiterapia, fytoterapia, aromaterapia, akupunktio ja akupainanta. Kielet: englanti, saksa, ranska, espanja, portugali, romania
PJ Saksan Apiterapiayhdistyksessä
PJ Romanian Apiterapiayhdistyksessä
Siht. Kansainvälinen Apiterapiayhdistyksessä
Vastaa kansainvälisestä apiterapia konsultoinnista
Kouluttaa ja konsultoi apiterapeutteja ympäri maailmaa ja järjestää kansainvälisiä apiterapia kongresseja.

Lue lisää Stefanista täältä: https://apitherapy.com/about-us/dr-stefan-stangacius-curriculum-vitae/
Täältä löydät tarkempaa tietoa kurssisisällöstä: https://apitherapy.com/courses-workshops/hands-on-practical-workshops/ Meidän päivien sisältöä voidaan painottaa ryhmän toiveiden mukaisesti ja toiveita voi esittää jo ilmoittautumisvaiheessa.

Luvassa on intensiivinen ja täynnä tietoa oleva viikko, joten valmistaudu mullistamaan aiemmat käsityksesi mehiläisistä ja pesän tarjoamista ihmeistä. Perjantaina käymme tarhavierailua Pesosen mehiläistilalla yhteiskyydityksellä. Opetuskieli kurssilla on englanti.

Kurssin hinta on 567€ ja se sisältää koulutuksen sekä kahvit/teet koulutuspäivän aikana sekä luomuvoittoisen kasvisruoan seisovasta pöydästä jälkiruokien kera.

Majoituspaketti on 443€ ryhmähuoneessa, johon kuuluu myös keittopäivällinen, iltatee, yrttisauna sekä aamiainen. Ota omat liinavaatteet ja saunapyyhe mukaan tai vuokraa talosta hintaan 20€.

Ilmoittautuminen: Nämä paikat menevät nopeasti, joten varaa heti paikkasi ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen luonnottaren@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0451226647/ Miia Ruokolainen. Paikka on vahvistettu kurssimaksun suorituksen jälkeen. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen, suomennettua asiasanastoa (halutessasi) sekä listan tarvitsemistasi tarvikkeista. Varaa majoituspaketti alla olevan linkin kautta.

TERVETULOA MIELENKIINTOISELLE KURSSILLE!