Aurikuloterapian eli korvien akupistekäsittelyn perusteet

AURIKULOTERAPIAN L. KORVIEN AKUPISTEKÄSITTELYN PERUSTEET
07-08.09.2019
la klo 10-18 ja su klo 10-16

Opettelemme kurssilla korvien heijasteiden ja akupisteiden käsittelyn perusteet. Perehdymme PKL:n eli Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen peruskäsitteisiin, korvien rakenteeseen, korvien hierontakäsittelyyn ja tärkeimpiin korvien akupisteisiin. Pistehoidoissa käytämme puikkoa, korvasiemeniä ja -magneetteja eli ihoa ei lävistetä.

Hoitomenetelmä sopii hyvin muiden hoitomenetelmien tueksi ja myös itsenäisesti käytettäväksi.
Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille.Se on myös osa diplomivyöhyketerapeuttikoulutusta.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kurssihinta 250,00 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja la-su lounaspaketit seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Majoituspaketti on 80€, sis.päivällisen, aamiaisen, yrttisaunan sekä majoituksen omin liinavaattein. Liinavaatteet voi myös halutessaan vuokrata hintaan 20€.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot:
Ilmoittautuminen tapahtuu Frantsilan hyvän olon keskuksen kurssikalenterin nettikaavakkeella.

Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

 

Tervetuloa mielenkiintoiselle kurssille!