Ayurvedisen pää-ja kasvohoidon kurssi

Ayurvedisen pää-ja kasvohoidon kurssi

16-17.5.2020, la klo 10-18 su 9-16

Siirtyy: 12-13.9.2020, la klo 10-18 su 9-16

 

Kurssilla käymme läpi Ayurvedan Intialaisen perinnelääketieteen perusteita ja hoitamisen teoriaa. Käymme läpi vasta-aiheet kontraindikaatiot milloin ei hoideta ja kenelle hoito sopii sekä kuinka pitkä hoito sopii eri ikäisille. Opettelemme hoitamaan kasvojen ja pään alueen marmapisteitä. Hoidot teemme pareittain Ayurvedisillä hoitoöljyillä.

Hoito sopii stressaantuneille uupuneille ja alakuloisille. Tietenkin kaikille jotka kaipaavat hemmottelua. Hoito on syvästi rentouttava. Hoito helpottaa erilaisista kivuista ja unettomuudesta kärsivä. Rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Hoito laukaisee stressireaktion pois päältä. Virkistää silmiä ja näkökykyä, kuuloa ja tuoksujen havaitsemista. Elvyttää päänahan huokosten toimintaa ja edistää hiusten kasvua.

Ota mukaan rennot vaatteet hoitoon, iso ja pieni pyyhe sekä hoitolakana.

Kouluttaja: Anitta Korpela

Kurssin hinta: 235€ (sis. alv, 2x lounas ja 2x iltapäiväkahvi/tee). Voit halutessasi majoittua Hyvän Olon Keskuksessa. Majoituspaketin hinta on 80€, sis. päivällisen, yöpymisen omin liinavaattein 3-4 hlö ryhmähuoneessa, yrttisaunan, iltateen ja aamupalan. Ota myös oma pyyhe mukaan. Liinavaate-ja pyyhevuokra 25€.

 

Ilmoittautuminen nettikalenterin kautta 12.8.2020 mennessä.