Elämän ja luovuuden lumo Retriitti

Elämän ja luovuuden lumo Retriitti

12.-14.3.2021

 

Kevät on uuden luomisen aikaa. Elämän ja luovuuden lumo -Retriitissä saat päästää syvimmät toiveesi ja unelmasi valloilleen. Luodaan hyvää tulevaisuutta käyttämällä luovia menetelmiä ja samalla herätellään meissä itsessä sisällä olevaa luojatarta.

Retriittiviikonloppu tuo ihanan tauon arkeen. Se antaa sopivasti etäisyyttä arkisiin asioihin. Saat keskittyä omaan hyvinvointiisi ja tulevan hyvän elämän luomiseen. Retriitissä kuulet sisäistä viisauttasi ja olet yhteydessä itseesi. Se uudistaa ja energisoi. Nostaa pintaan ehkäpä kadoksissakin ollutta iloa.

Retriitti sisältää mm. elämäntaidonvalmennusta ryhmässä, joogaa, mindfulness-, meditaatio- ja läsnäoloharjoituksia.  Retriitissä hyödynnetään erilaisia luovia menetelmiä mm. kirjoittamista, piirtämistä, maalaamista, valokuvausta tai videokuvaa sen mukaan mikä itseäsi kutsuu eniten. Luovia menetelmiä käytetään oman elämän luomiseen ja ne herättelevät meissä jokaisessa itsessä sisällä olevaa luovuutta kumpuamaan esiin. Saat viikonlopusta runsaasti eväitä omaan elämääsi.

Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee upeissa peltomaisemissa keskellä pientä idyllistä maalaiskylää. Retriitissä saamme nauttia myös herkullisesta kasvisruoasta. Koko viikonloppu on pyhitetty hyvälle ololle! Retriitti alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13.30.

Retriitin ohjelma

PERJANTAI
17.00 Retriittiin laskeutuminen
18.30 Illallinen
19.30 Iltaohjelma, Uuden elämän alut ja meditaatio

LAUANTAI
8.00 Avaava joogaharjoitus + hemmotteleva ja hoitava joogahieronta itselle
9.30 Aamiainen
10.30 Sydämen viisaus ja luova minä.
11.45 Kevättalven valoa ja läsnäolon hetkiä luonnossa
13.00 Lounas
14.00 Luovuuswokshop vapaassa virrassa…
15.30 Tee & kahvihetki
17.00 Lempeät löylyt yrttisaunassa
19.00 Illallinen
20.00 Iltaohjelma ja sydänmeditaatio

SUNNUNTAI
8.00 Energisoiva joogahajoitus + hoitava ja hemmotteleva joogahieronta itselle
9.30 Aamiainen
10.45 Elämän luominen -valmennus
12.15 Retriitin päätöstilaisuus
13.00 Lounas ja lähtökahvit

 

Luoja/Luojatar – Elämä ja luovuus

Joka ikinen hetki me luodaan elämää. Usein emme ole kovin tietoisia tästä tapahtumasta. Elämän ja luovuuden lumo retriitissä tuot näkyväksi sitä prosessia kuinka luot omaa elämääsi. Voit retriitin myötä luoda elämääsi aikaisempaa tietoisemmin. Retriitti herättelee ja kutsuu esiin myös sinussa itsessäsi olevaa luovuutta. Retriitissä hyödynnetään erilaisia luovia menetelmiä mm. kirjoittamista, piirtämistä, maalaamista, valokuvausta tai videokuvaa sen mukaan mikä itseäsi kutsuu eniten. Löydät retriitin myötä oman luoja-luojatar voiman itsestäsi.

Retriitin vetäjänä Eeva Ojalehto

MB  Elämäntaidon Valmentaja
Työyhteisövalmentaja
NLP Practitioner, NLP Personal Coach
Työfysioterapeutti
Mindfulness-ohjaaja CFM
​Jooga- ja meditaatio-ohjaaja
​Artist

Elämä on suurin intohimoni. Harvoin tulee ajateltua, että monet asiat elämässä eivät tule aivan itsestään vaan olet oikeasti luonut ne tietoisesti tai tiedostamatta.

Minä olen “luonut” kymmeniä retriittejä vuodesta 2013 saakka. Jokainen retriitti on kuin oma ainutlaatuinen installaatio. Ensin sitä ei ole, sitten se on ja hetken päästä se on jo poissa. Siinä välissä retriitti on kuitenkin jättänyt monenlaisia jälkiä minuun ja osallistujiin. Vuosi vuodelta hämmästyn yhä enemmän kuinka yhdessä viikonlopussa voi tapahtua niin paljon ihmisten mielissä ja sisällä. Moni asiaa elämässä liikahtaa hyvällä tavalla eteenpäin. Jokaisen elämäntilanne ja tarpeet ovat erilaiset ja retriitin vaikutuksetkin ovat aina yksilölliset. Monesti nuo retriitin jäljet saattavat kuljettaa jonkun seuraavan hyvän äärelle. Retriitin aineeton pääoma kulkee mukana läpi elämän.

Se miten retriitti tulee vaikuttamaan sinuun minä en tiedä. Sen voin sanoa, että olen varma, että siitä seuraa monenlaista hyvää ja todennäköisesti luot elämääsi hyvää aikaisempaa enemmän ja tietoisemmin.

Tässä retriitissä ollaan unelmoimisen ja tekemisen ytimessä. Etukäteen aistin, että tulevan retriitin ilmapiiri on kepeä, salliva ja kokeileva. Luodaan luomisen ilosta luovia tuotoksia ja samalla hyvää tulevaa elämää.

Rakastan värejä ja luovuuden virtaavaa prosessia. Voit tutustua teoksiini www.eevaojalehto.com sivustolla.

Hintatiedot:

​Hinta 388 € (sis. alv)  Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, maukkaat kasvisruoat. Majoitus 2-5 hengen huoneissa.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Varmistaaksesi paikkasi retriittiin kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2021. Tämän jälkeen voi toki kysellä peruutuspaikkoja. Muista ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteesi viimeistään viikkoa ennen retriitin alkua.

Retriittiin liittyvät tiedustelut:Eeva Ojalehto: eeva.ojalehto(at)unelmaelama.fi p. 040 120 7277

Majoitukseen ja ruokailuihin liittyvät tiedustelut: Aija Lento (Frantsila): aija.lento(at)frantsilanhyvanolonkeskus.fi p. 040-591 87 42

​Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14 pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.
Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Paikka:

Frantsilan Hyvän Olon Keskus on sijaitsee Hämeenkyrössä upeissa peltomaisemissa keskellä pientä idyllistä maalaiskylää. Frantsilan rakennukset ovat aitoja ja rakennettu jo 1800 luvulla. Siellä huokuu lämpö ja kotoisan tunnelmallinen rauha missä on helppo olla.

Retriitissä saamme nauttia myös herkullisesta kasvisruoasta. Lauantaina kylvemme yrttisaunan löylyissä. Koko viikonloppu on pyhitetty hyvälle ololle!

Palautetta aiemmista Unelma Elämän retriiteistä Frantsilassa:

Unelma Elämä on järjestänyt Frantsilassa retriittejä jo vuodesta 2013 saakka. Tästä voit lukaista muutaman asiakkaan palautteen.

Retriitti on antanut mahdollisuuden hiljentymiselle oman itsen äärelle. Oman äänen kuulemista. Voimaa. Omiin unelmiin luottamista. Olen tutustunut ihaniin ihmisiin ihanassa ympäristössä, Tämä kaikki on hoitanut minua.

Ihania meditaatioita, Sopivasti ohjelmaa. Kivoja tehtäviä, jotka auttoivat oman itsensä tutkiskelussa.

Ihanasti olet Eeva läsnä. Mitään et tyrkytä tai tuputa, vaan mukavalla tavalla tuot esiin vaihtoehtoja.

Ihanan rauhallinen viikonloppu aivan mahtavassa seurassa ja uskomattoman ihanassa miljöössä!

Kiitos Eeva, ihanasta retriittiviikonlopusta Frantsilassa. Minulla ei ollut etukäteen kovia odotuksia. tulin vain olemaan, rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäni kesäloman kunniaksi. Ja nämä ajatukset toteutuivat!

Meillä oli kiva naisporukka, jonka kanssa oli hyvä olla. Olet lämmin ja valoisa ohjaaja, joka levittää valoa ympärilleen. Kiitos siitä! Pidän tavastasi ohjata meditaatiota. Ohjelmaa oli sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän.

​Ja Frantsila on aina yhtä ihana paikka. Mikä tunnelma ja ruoka! Nam. 🙂

Kiitos kaikesta, hieno viikonloppu!
​Liisa <3 

Sydämellisesti tervetuloa!