Hevosten homeopaattinen hoito

Hevosten homeopaattinen hoito

Kurssi 16.2. 2019 klo 10-17 Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Ilmoittaudu 16.1.19 mennessä.

Ilmoittaudu kurssille tästä

Kurssilla käydään läpi tärkeimpiä homeopaattisia ensiapuaineita, joilla voidaan hoitaa esimerkiksi naarmuja, haavoja, paiseita, puremia, pistoja, nyrjähdyksiä, revähdyksiä jne.
Lisäksi käymme läpi kroonisempia esimerkkitapauksia.

Ähky on jokaisen hevosenomistajan painajainen. Homeopaattisilla aineilla voidaan auttaa hevosta, sillä välin, kun odotellaan eläinlääkärin paikalle tuloa.
Homeopaattinen hoito on kokonaisvaltaista hoitoa ja hevosten yksilöllisten ominaispiirteiden tunteminen auttaa oikean aineen valinnassa.

Yksilöllinen näkökulma ottaa huomioon hevosen terveydentilan ennen sairastumista ja mitkä asiat ovat muuttuneet sairastumisen aikana. Kokonaisvaltaisessa hoidossa pyritään löytämään hevosen ominaisuuksiin sopiva rakenneaine. Esittelen yleisimpiä rakenneainetta ja niiden erityispiirteitä, jonka mukaan aine voidaan hevoselle valita.

Omistajan terveys on myös hevosen etu, joten käymme läpi myös muutamia aineita, jotka voivat tuoda avun ratsastajalle/omistajalle.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille!


KURSSIN VETÄJÄNÄ toimii homeopaatti Krista Karhio, jonka elämään hevoset ovat kuuluneet lähes aina.

KURSSIMAKSU 120€ (sis alvit sekä kurssin ja lounaspaketin)

MAJOITUS pe-la tai la-su 60€ 1h huoneessa ja 43,50 ryhmähuoneessa. Ota omat liinavaatteet mukaan tai vuokraa talosta 20€. Maksu paikan päällä.

Yhteystiedot: aija.lento@frantsilanhyvanolonkeskus.fi

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet!

Ilmoittaudu kurssille tästä