Hevosten homeopaattinen hoito

Hevosten homeopaattinen hoito

6.2. 2021, klo 10-16

 

 

Kurssilla käydään läpi tärkeimpiä homeopaattisia ensiapuaineita, joilla voidaan hoitaa esimerkiksi naarmuja, haavoja, paiseita, puremia, pistoja, nyrjähdyksiä, revähdyksiä, vatsaoireita yms.

Lisäksi käymme läpi kroonisempia esimerkkitapauksia ja tietysti kurssilaisten omien hevosten vaivoja.

Homeopaattinen hoito on kokonaisvaltaista hoitoa ja hevosten yksilöllisten ominaispiirteiden tunteminen auttaa oikean aineen valinnassa. Yksilöllinen näkökulma ottaa huomioon hevosen terveydentilan ennen sairastumista ja mitkä asiat ovat muuttuneet sairastumisen aikana. Kokonaisvaltaisessa hoidossa pyritään löytämään hevosen ominaisuuksiin sopiva rakenneaine. Esittelen yleisimpiä rakenneainetta ja niiden erityispiirteitä, jonka mukaan aine voidaan hevoselle valita.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille!

 

Kurssin vetäjä:  homeopaatti/talliyrittäjä Krista Karhio

Kurssimaksu: 120€ (sis alvit sekä kurssin ja lounaspaketin)

Ilmoittautuminen:   16.1.2021 mennessä.

Majoitus: Mikäli haluat majoittua pe-la tai la-su, majoituspaketin hinta on 80€ ryhmähuoneessa, sis. yrttisaunan, keittopäivällisen ja aamupalan. Ota omat liinavaatteet mukaan tai vuokraa talosta 25€. Maksu paikan päällä.

Majoitukseen ja ruokailuihin liittyvät tiedustelut: aija.lento@frantsilanhyvanolonkeskus.fi Ilmoita mahdolliset ruokarajoitteesi Aijalle viimeistään viikko ennen kurssin alkua.