Hiljaisuuden joogaretriitti

Hiljaisuuden joogaretriitti

30.8.-1.9. 2021

 

Elämässä ei usein jää tarpeeksi tilaa ja aikaa omille ajatuksille ja mietteille. Hiljaisuuden retriitti antaa mahdollisuuden pysähtyä.

Asetu hiljaisuuteen, oman kehosi äärelle Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa Hämeenkyrössä. Kuuntele retriitissä itseäsi, kuule mitä sinulle kuuluu, mitä kaipaat elämääsi  juuri nyt. Laskeudu vain olemaan itsesi kanssa.

Hiljaisuuden sanojen, meditaatioiden ja kevyen joogan lisäksi omaa rauhaa tukee Frantsilan kaunis ympäristö. Nauti avarasta maalaismaisemasta, levollisesta ilmapiiristä ja herkullisesta kasvisruoasta.

Retriitissä voit ohjelman lisäksi myös ulkoilla, lukea hetkeä tukevaa kirjallisuutta, tai kirjoittaa mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Tai ole vain ja kuuntele mitä matka sisimpääsi haluaa sinulle kertoa. Tarvittaessa ohjaajalta on mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita.

 

Hintaan kuuluu ohjaus, majoitus ja täysihoito. Jokaiselle osallistujalle on varattu oma huone, jossa asettua rauhassa omaan hiljaisuuteen. Yhteiset kokoontumiset ovat Hyvän Olon Keskuksen tiloissa.

Hinta: 365 €

 

Ohjelma 

Maanantai

Klo 12 kokoontuminen, tietoa retriitistä ja hiljaisuudesta

Klo 13 lounas

Klo 15 hiljaisuuden sanoja, alkumeditaatio, HILJAISUUS ALKAA

Klo 18 päivällinen

Klo 19.30 yrttisauna

Klo 21 yöhön rauhoittava kevyt jooga, äänimaljarentoutus /meditaatio

 

Tiistai

Klo 8.30 aamiainen

Klo 10 hiljaisuuden sanoja päivään

Klo 12.30 läsnäoloharjoitus/mielikuvamatka omalle hiljaisuuden polulle

Klo 13 lounas

Klo 17 kevyt jooga, meditaatio

Klo 18 päivällinen

Klo 20 sanoja hiljaiseen iltaan, yöhön rauhoittava meditaatio

 

Keskiviikko

Klo 8.30 aamiainen

Klo 11.30 hiljaisuuden sanoja, meditaatio

Klo 13 lounas

Klo 14 kiitos jaetusta hiljaisuudesta

 

Retriittikirje lähetetään osallistujille n. kuukausi ennen retriitin alkua.

Mari Vainio on jo vuosia ohjannut Hiljaisuuden retriittejä mm. Utön ja Örön saarilla sekä mm. Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingissä ja Lapilan kartanolla Keravalla. Hiljaisuus on hänelle sydämen asia, joka kantaa kuulemaan elämän sanoja, hengittämään ja lepäämään oman itsensä äärellä.

Mari on myös KRI Certified Kundalini Yoga Teacher, kundaliinijoogaohjaaja, joka ohjaa kundaliinijoogaa saaristossa sekä viikkotunneillaan Itä- Uudellamaalla Pornaisissa, Mäntsälässä ja Keravalla.

 

Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä. Frantsilan yrttituotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti aina Japania myöten ja yrttitilan rakennukset toimivat monipuolisesti palvelevana Frantsilan Hyvän Olon Keskuksena. Vuodesta 2001 Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen emäntänä ja yrittäjänä on toiminut Aija Lento, diplomishiatsuterapeutti, kauppateknikko ja kasviskokki.