Hoikistu hypnoosin ja mielikuvien avulla- mielen- ja painonhallintaa luontaisesti

Hoikistu hypnoosin ja mielikuvien avulla- mielen- ja painonhallintaa luontaisesti

28.3.2020  la klo 10-18

 

Perehdymme kurssilla mielikuvien käyttöön ja luomiseen painonhallinnan ja muun elämän tukena. Kouluttaja vetää ryhmälle painonhallinta- ja minäkuvan vahvistamishypnoosin tehostamaan keventymistavoitteita ja vahvistamaan siirtymistä terveellisempään ruokavalioon ja parempaan elämänlaatuun.  Käymme läpi myös ravinnon merkitystä kokonaisvaltaisen terveyden edistäjänä. Perehdymme kurssilla lyhyesti myös aiheeseen liittyvien yrttien ja luontaistuotteiden käyttöön kehon ja mielen puhdistamiseksi.

Painonhallinta on keskeinen osa sisältöä, mutta kurssilla käydään läpi aineistoa myös ylipäätään oman elämänhallinnan ja -laadun parantamiseksi. Siten kurssi sopii keventäjien lisäksi myös muille kiinnostuneille.

 

Kurssin hinta 140,00 € sisältää koulutuksen, materiaalit, alv:n, la lounaspaketin seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä kahvit/teet viikonlopun ajalta. Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

 

Haluetssasi voit yöpyä Frantsilassa kurssin yhteydessä. Majoituspaketti päivällisellä, aamiaisella, yrttisaunalla ja majoituksella omin liinavaattein lisäksi 80€. Liinavaatteet voi myös halutessaan vuokrata hintaan 25€.

 

Kouluttajana toimii sosiaalipsykologi, kliininen hypnoterapeutti ja  Frantsilan kouluttama dipl.luontais- ja vyöhyketerapeutti Raija Pullinen yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.