Homeopatian perusopinnot, aloitusviikonloppu Frantsilassa

Homeopatian perusopinnot, aloitusviikonloppu Frantsilassa

31.8.-1.9.2019

Homeopatian perusopinnot alkavat Tampereen Homeopatiaopiston koulutuksena 31.8.-1.9.2019. Ensimmäinen osio pidetään Hämeenkyrössä Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa. Muut lähiopintojaksot toteutetaan Tampereella.

 

Opinnot antavat itse- ja kotihoitovalmiudet homeopaattisten ja luontaistuotevalmisteiden käytössä. Homeopaatiksi valmistumiseen tarvitaan perusopintojen lisäksi ammattiopinnot. Perusopintojen jälkeen voi siirtyä opiskelemaan ammattihomeopaatiksi. Eli perusopintojen jälkeen ei vielä synny valmiutta toimia homeopaattina.

Tule tutustumaan 31.8.-1.9.2019  järjestettävään homeopatian opintojaksoon Frantsilaan Hämeenkyröön! Aloitamme lukuvuoden opinnot luonnonkauniissa Frantsilan Hyvän Olon keskuksessa. Ensimmäisen opintojakson hinta 350,- (sis. alv.), mahdolliset majoitus- ja ruokailukustannukset omakustanteiset. Lounaspaketti 20€/pvä (sis. aamuteen/kahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin&teen).

Kurssin lisätiedot ja ilmoittautumiset koulutus@heleonni.fi tai tavoitteenaterveys@gmail.com 

Homeopatian perusopinnot on vuoden kestävä (9 viikonloppua) opintokokonaisuus, kokonaishinta 2850,- (sis. alv 24%), johon sisältyy mm. homeopatian filosofia ja metodologia, repertorisoinnin opiskelu, materia medica sekä opetusklinikkaharjoittelua. Tämän jälkeen voi jatkaa ammattiopintoihin, ammattinimikkeeseen vaaditaan yhteenstä neljän vuoden opiskelu sekä lääketieteen perusteet (30op).

Teemme yhteistyötä Helsingin homeopatiakoulun kanssa ja osallistumme myös jo perusopintojen aikana heidän järjestämille seminaareille. Homeopatian vuoden kestävä peruskoulutus on tarkoitettu kaikille homeopatiasta kiinnostuneille eikä vaadi pohjakoulutusta.

Homeopatiaopisto; perusopinnot 1v Tampereella.

Homeopatian perusopinnot 1v 2850,- (sis. alv 24%) opetusviikonloput Tampereella Terapiapajan tilat Pinninkatu 45, 33100 Tampere. Opiskelua myös webinaarien avulla verkossa.

Koulutuksen sisällön 9 opintojakson osalta löydät tästä

Homeopatiaopisto It’s Health tarjoaa homeopatian perus- ja ammattiopintoja Tampereella. Koulutukset ovat ECCH:n ja SHRY:n vaatimukset täyttävät.