Intialaisen päähieronnan perusteet

Intialaisen päähieronnan perusteet

28.3.2021

Siirtyy: 2.7.2021

 

Kurssilla opiskellaan Intialaisen päähieronnan perusteet sekä muutamia hoitoa tukevia akupisteitä. Opetukseen kuuluu myös vinkkejä päänahan hierontaöljyistä. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pään alue, korvat ja kasvot. Hoito on rentouttava, lihasjännityksiä vapauttava, stressiä lievittävä sekä hiusten ja päänahan kuntoa parantava hoitomenetelmä. Hoito tehdään tuolilla istuen vaatteiden päältä.

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille. Hoitomenetelmä sopii hyvin muiden hoitomenetelmien tueksi ja myös itsenäisesti käytettäviksi.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hoitotyöstä ja koulutuksista.

Kurssihinta 140,00 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja su lounaspaketin seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit päivän ajalta. Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Jos haluat yöpyä pe-la välisen yön, täysihoitopaketin hinta on 80€ (sis. alv). Se sisältää yöpymisen (3-4 hengen huoneessa) lisäksi päivällisen, aamiaisen ja yrttisaunan. Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhe. Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan  25€/ vkl. Voit myös kysyä vapaita 1-2 hengen huoneita, joihin tulee 10-20€ lisämaksu.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10 % alennuksen.