Intialaisen päähieronnan perusteet

Intialaisen päähieronnan perusteet

19.07.2020, su klo 10-18

 

Kurssilla opiskellaan Intialaisen päähieronnan perusteet sekä muutamia hoitoa tukevia akupisteitä. Opetukseen kuuluu myös vinkkejä päänahan hierontaöljyistä. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pään alue, korvat ja kasvot. Hoito on rentouttava, lihasjännityksiä vapauttava, stressiä lievittävä sekä hiusten ja päänahan kuntoa parantava hoitomenetelmä. Hoito tehdään tuolilla istuen vaatteiden päältä.

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille. Hoitomenetelmä sopii hyvin muiden hoitomenetelmien tueksi ja myös itsenäisesti käytettäviksi.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hoitotyöstä ja koulutuksista.

Kurssihinta 140,00 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja su lounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit päivän ajalta. Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Mikäli haluat yöpyä ennen kurssia, niin täysihoitopaketti majoituksineen sisältää yöpymisen lisäksi päivällisen, aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 25€/vkl.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10 % alennuksen.