Intialaisen päähieronnan perusteet

Intialaisen päähieronnan perusteet

27.4.2019

La klo 10-18.30

 Kurssilla opiskellaan Intialaisen päähieronnan perusteet sekä muutamia hoitoa tukevia akupisteitä. Opetukseen kuuluu myös vinkkejä päänahan hierontaöljyistä. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pään alue, korvat ja kasvot. Hoito on rentouttava, lihasjännityksiä vapauttava, stressiä lievittävä sekä hiusten ja päänahan kuntoa parantava hoitomenetelmä. Hoito tehdään tuolilla istuen vaatteiden päältä.

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille. Hoitomenetelmä sopii hyvin muiden hoitomenetelmien tueksi ja myös itsenäisesti käytettäviksi.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hoitotyöstä ja koulutuksista.

Kurssihinta 140,00 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja lounaspaketin seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit päivän ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Majoitus: Mikäli haluat yöpyä, niin täysihoitopaketti majoituksineen sisältää yöpymisen 3-4 hengen huoneessa lisäksi päivällisen, aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan. Täysihoitopaketin hinta omin liinavaattein on 80,00 € (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan  20€.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10 % alennuksen.