Intialaisen päähieronnan perusteet akupainannalla tehostettuna

Intialaisen päähieronnan perusteet akupainannalla tehostettuna

25.11.2023

La klo 10-18

 

Kurssilla opiskellaan Intialaisen päähieronnan perusteet sekä lisänä hoitoa tukevia

akupisteitä. Opetukseen kuuluu myös vinkkejä hiusten hoidosta sekä päänahan hierontaöljyistä sisältäen lyhyen ohjeistuksen myös soveltuvien aromaöljyjen käytöstä.

 

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pään alue, korvat ja kasvot.

Hoito on rentouttava, lihasjännityksiä vapauttava, stressiä lievittävä sekä hiusten ja päänahan kuntoa parantava hoitomenetelmä. Hoito tehdään tuolilla istuen vaatteiden päältä.

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille. Hoitomenetelmä sopii itsenäisesti käytettäviksi ja myös muiden hoitomenetelmien tueksi.

 

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hoitotyöstä ja koulutuksista.

 

Kurssihinta 160€ sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja lounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit päivän ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

 

Halutessasi voit myös majoittua. Majoituspaketti sisältää lisäksi päivällisen, iltateen, aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan.
Majoituspaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 90€ (sis. alv). Liinavaatteet voi
myös vuokrata hintaan 30€/ vkl.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen Frantsilan hyvän olon keskuksen nettilomakkeella.