Jooga ilona ja terapiana

Jooga ilona ja terapiana

5.-7.12.2018 (ke klo 17 – pe klo 16)
Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa,
(Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö)

Ilmoittaudu kurssille tästä

Tule nauttimaan Virpin rentouttavasta joogasta ja oppimaan erilaisten terveysongelmien hoitoa käytännönläheisesti jooga-asanoiden ja joogaan liittyvien terveysohjeiden kautta. Kurssi on suunnattu niille, jotka harrastavat joogaa tai ohjaavat sitä – oli se sitten minkä koulukunnan suuntaista tahansa. Päävetäjänä toimii Virpi Raipala-Cormier, jolla on yli 45 vuoden kokemus asanoista ja joogatieteistä. Hän on Suomen Joogaohjaajakoulutuksen lisäksi kouluttautunut Saksassa. USAsta hän valmistui meditaatio- ja joogaopettajaksi vuonna 1997. Virpi on käynyt myös perinteisen kiinalaisen lääketieteen 3-vuotisen koulutuksen ja siltä pohjalta myös selittää asanoiden vaikutuksia.

Kurssilla paneudutaan kiinnostuksen mukaan myös joogaruokavalioon ja ayurvedaan, jotka syventävät ymmärrystä siitä miten soveltaa joogaa yksilöllisesti. Rentoutus- ja
meditaatioharjoituksista nautitaan aina asanatuntien jälkeen. Kurssilla mennään läpi myös Shrii Shrii Ananda Murtin antamia yleisempiä ”terveysmudria” ja
itsehoidollisia pranahoitoja. Asanaharjoituksia tehdään aamuin-illoin yhteensä 4 pidempää noin 1,5 tunnin mittaista sarjaa keskittyen tärkeisiin ja yleisempiin terveysongelmiin. Kiinnostuksen mukaan käsitellään osallistujien toiveiden mukaisia terveysongelmia ja niihin suositeltavia asanoita sekä ohjeita. Kurssilla saadaan nauttia joogaruokavalion mukaista herkullista kasvisruokaa ja löylytellä yrttisaunassa. Itsenäisyyspäivän iltana juhlistamme iltaa yhdessä!

 


 

Palautteita

”Sun vetämä jooga Natural High’ssa oli jotain aivan mieletöntä! Ekaa kertaa elämässäni tajusin mistä joogassa on kyse! (Ja noin niinku muuten henkiset ja keholliset jutut on tuttuja, mutta jooga ei koskaan ennen ollut avannut mulle tuota tyynen rauhan ja läsnäolon porttia) ja kehoni, mieleni ja sieluni kiitti syvästi.”

 


 

Hinta:

210€ sisältäen kurssin ja materiaalin.

Täysihoito 160€ (ruokailut & majoitus omin liinavaattein).


Kurssimaksu maksetaan Frantsilaan (lasku tulee postissa tai sähköpostissa).
Täysihoito maksetaan Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen paikan päällä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 10.11.2018 mennessä:
Frantsilan Luomuyrttitila 03 343 5500 / frantsila.luomu@frantsila.com

Ilmoittaudu kurssille tästä