Kasvohieronta ja luonnonmukainen kauneudenhoito

Kasvohieronta ja luonnonmukainen kauneudenhoito

2.07.2021, pe klo 10.30-18

 

Perehdymme kurssilla kasvohierontaan ja muutamien kasvojen akupisteiden käsittelyyn. Opettelemme myös kasvojumpan. Hoito elvyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa.
Opettelemme luontaista kauneudenhoitoa ja kuorintojen, naamioiden, kasvovesien sekä kasvo- ja vartaloöljyjen ja kylpyjen tekoa luonnon aineista. Perehdymme hieman aromaterapiaan ja yrttien käyttöön kauneuden hoidossa. Perehdymme myös ravinnon merkitykseen terveyden ja kauneuden ylläpitäjänä. Teemme kurssilla itsellemme kasvohoidot ja jalkakylvyt sekä rentoutusharjoituksen.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille.

Ota kurssille mukaan oma lakana hoitosängylle ja pari isompaa pyyhettä. Jos majoitut, ota mukaan myös liinavaatteet ja saunapyyhe.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.luontais-, dipl.vyöhyke- ja dipl.fytoterapeutti Raija Pullinen. 

Kurssihinta 150€ sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja lounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit päivän aikana.

Täysihoitopaketti majoituksineen (pe-la) sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja yrttisaunan. Majoitus 3-4 hengen huoneessa. Ota omat liinavaatteet ja saunapyyhe mukaan. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 25€/vkl.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.