Kasvohieronta ja luonnonmukainen kauneudenhoito

KASVOHIERONTA JA LUONNONMUKAINEN KAUNEUDENHOITO

05-06.07.2019, pe klo 14-20, la klo 10-15

 

Perehdymme kurssilla kasvohierontaan ja muutamien kasvojen akupisteiden käsittelyyn. Opettelemme myös kasvojumpan. Hoito elvyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa.
Opettelemme luontaista kauneudenhoitoa ja kuorintojen, naamioiden, kasvovesien sekä kasvo- ja
vartaloöljyjen ja kylpyjen tekoa luonnon aineista. Perehdymme hieman aromaterapiaan ja yrttien käyttöön kauneuden hoidossa. Perehdymme myös ravinnon merkitykseen terveyden ja kauneuden ylläpitäjänä.

Teemme kurssilla kasvohoidot ja jalkakylvyt sekä rentoutusharjoituksen. Ota kurssille mukaan oma lakana hoitosängylle ja pari isompaa pyyhettä. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.luontais-, dipl.vyöhyke- ja dipl.fytoterapeutti Raija Pullinen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kurssihinta 235,00 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja pe-päivällis- ja la-lounaspaketin seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Majoituspaketti on 80€, sis.päivällisen, aamiaisen, yrttisaunan sekä majoituksen ryhmähuoneessa omin liinavaattein. Liinavaatteet voi myös halutessaan vuokrata hintaan 20€.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Tervetuloa kesäiselle kurssille!