Kasvohieronta ja luonnonmukainen kauneudenhoito

Kasvohieronta ja luonnonmukainen kauneudenhoito

15.6.2024 La klo 10-18

 

Kurssilla opiskellaan itselle tehtävä kasvohieronta akupainannalla tehostettuna. Hoito elvyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa. Kurssilla opiskellaan myös kasvojumppaa.
Päivän aikana paneudutaan hieman myös luontaiseen kauneudenhoitoon. Osallistujat saavat vinkkejä aromaterapian ja yrttien pienimuotoisesta käytöstä kauneuden hoidossa sekä tietoa ravinnon merkityksestä terveyden ja kauneuden ylläpitäjinä. Kurssilla tehdään itselle kasvohoidot sisältäen puhdistuksen, kuorinnan, naamion, kasvoveden ja kasvoöljyn/ voiteen. Osallistujat tekevät kouluttajan opastuksella itselleen kotiin vietäviksi kasvovedet ja kasvoöljyt aromaterapiaa hyödyntäen.

Ota kurssille mukaan oma lakana hoitosängylle ja pari isompaa pyyhettä.

Opettaja:

Opettajana toimii Frantsilassa kouluttautunut dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hoitotyöstä ja koulutuksista.

Hinta:

Kurssihinta 180 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja su lounaspaketin seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit.

Halutessasi voit myös majoittua. Majoituspaketti sisältää lisäksi päivällisen, iltateen ja aamiaisen sekä lauantaisin yrttisaunan. Majoituspaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 90 € (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 30 €/ vkl.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen Frantsilan hyvän olon keskuksen nettilomakkeella.