Kukoistus, kauneus ja luonnollisuus -Kesäretriitti

Kukoistus, kauneus ja luonnollisuus -Kesäretriitti

26.-28.7.2024

Retriitti alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13.30.

 

Sinä olet kaunis luonnostaan.
Kesäretriitti kohottaa sinussa olevan kauneuden vieläkin suurempaan hehkuun.

Se kutsuu sinua laskeutumaan syvään olemisen ja nauttimisen tilaan. Pehmeään feminiinisyyteen jossa naiseuden kukkea loisto virtaa pehmeänä. Ollaan samalla ihanasti lomalla! Voi kunpa tänne ja tähän olotilaan voisi jäädä ikuisesti!

Luonnollista hyvinvointia ja kauneutta

​Kukoistus, kauneus ja luonnollisuus -kesäretriitti palauttaa sinut omaan kehoon ja itseesi. Luonto on ehtymätön luovuuden, energian ja voiman lähde. Syventämällä yhteyttä luontoon syvennät yhteyttä omaan itseesi. Hoidamme itseä kokonaisvaltaisesti luonnollisin menetelmin. Hyvä olo virtaa. Sisäinen hehku säteilee ulos.

Kesäretriitti sisältää mm. meditaatiota, elämäntaidon valmennusta ryhmässä, joogaharjoituksia, Qi Gongia, mindfulness- ja läsnäoloharjoituksia. Harjoitukset antavat mahdollisuuden rauhoittumiselle, uusille ideoille ja oivalluksille. Saat niistä runsaasti eväitä omaan elämääsi.

​Vietämme aikaa myös voimaantuen luonnossa ja nautimme sen kesäisestä kauneudesta ja puutarhasta. Keräämme kasveja villiyrttijalkakylpyyn ja Naturally Blooming me- kukkaseremoniaan. Retriitin aikaan luonto on vehreän kukkiva tarjoten oivat puitteet hurmaavalle viikonlopulle.

Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee upeissa peltomaisemissa keskellä pientä idyllistä maalaiskylää. Retriitissä saamme nauttia myös herkullisesta kasvisruoasta. Koko viikonloppu on pyhitetty luonnollisen hyvälle ololle!


Kesäretriitin ohjelma

PERJANTAI
​17.00 Retriitin avaus ja laskeutuminen rauhaan
18.30 Illallinen
19.30 Iltaohjelma + Meditaatiohetki
LAUANTAI
8.00 Tasapainottava ja rauhoittava aamujooga ja meditaatio
9.30 Aamiainen
10.30 Syklisyys – eläminen luonnon rytmissä
12.00 Aistinautintoja ja meditaatiohetkiä puutarhassa
13.00 Lounas
Kasvien ja kukkien keräys illan jalkakylpyä ja kukkaseremoniaa varten.
15.30 kahvi- ja teehetki
Vapaata aikaa
Mahdollisuus yksilöllisille luontaishoidoille (omakustanteinen)
16.15 Kasvojooga & Natural Glow kasvohieronta
17.00 Yrttisaunan löylyt + villiyrttijalkakylpy
19.00 Illallinen
20.00 Naturally blooming me -Kukkaseremonia + sointukylpymeditaatio
SUNNUNTAI
8.00 Qi Gong harjoitus puutarhassa
9.30 Aamiainen
10.30 Kohti luonnollista kukoistavaa elämää -valmennus
12.00 Retriitin päätöstilaisuus
13.00 Lounas ja lähtökahvit

Naturally blooming me

Kesäretriitin teemana on Naturally Blooming me eli kukoistus, kauneus ja luonnollisuus. Syvästä yhteydestä omaan itseen ja luontoon yhdistyt omaan alkuvoimaasi. Siitä seuraa luovuutta, elinvoimaa, kukoistusta, sisäistä voimaa, mielenrauhaa, lumoavaa hehkua joka säteilee ulos.

Kukoistus, kauneus ja luonnollisuus -Kesäretriitissä hoidetaan kehoa ja kauneutta kokonaisvaltaisesti luonnollisin menetelmin.

Ohjelma sisältää kehollisia harjoituksia mm. joogaa ja qi gongia. Kasvoja hoidetaan kasvojoogalla ja hieronnalla sekä tekemällä kuorinnan ja naamion Frantsilan yrttisaunassa. Tuodaan kauneutta myös sielulle keräämällä kukkia ja villiyrtti-kukka jalkakylpy on keholle samalla puhdistava, rentouttava ja esteettinen elämys kaikkine kesäisine tuoksuineen.

​Frantsilan puhdas kasvisruoka tukee myös luonnollista hyvinvointia samoin kuin rauhoittava maalaismiljöö. Valmennuksellisuus ja meditaatioharjoitukset ja yhteiset inspiroivat keskustelut ja lauantai-illan kukkaseremonia tekevät koko viikonlopusta ihanan herkullisen ja hemmottelevan kokonaisuuden.

Retriitissä käännytään vahvasti sisäänpäin ja samalla ollaan voimallisesti läsnä kaikelle ympäröivälle kauneudelle. Myös ryhmän kannustava yhteisenergia tuo virtaa, voimaa ja kuplivaa iloa. On mieletöntä kokea ryhmän tuki ja tunne siitä miten retriitissä mukana olevat haluavat sinulle hyvää. Salli itsesi tulla mukaan nauttimaan koko keholla ja sielulla.

Ohjaajana innostava ja valovoimainen Eeva Ojalehto

On aina ihmeellistä nähdä miten ohjaamani retriitit vaikuttaa. Niissä on aivan oma käsinkosketeltava taika. Olen ohjannut retriittejä eri puolilla Suomea 10 vuoden ajan. Jokainen retriitti on uniikki ja ainutlaatuinen. Mitä pidempään olen niitä ohjannut sitä vahvemmin olen nähnyt myös niiden vaikutuksen.

Retriitit vaikuttavat asettaen kehon tilaan missä se pääsee elpymään. Samalla niistä saa antia pidemmäksi aikaa. Olen kuullut myös monia tarinoita miten ohjaani retriitti on ollut monelle elämän käännekohta.

Olen koulutukseltani alunperin työfysioterapeutti ja kehollisuuden lisäksi kiinnostuin hyvin vahvasti ihmisen psyykkisestä ja henkisestä puolesta. Olen opiskellut ihmisen ihmeellistä kokonaisuutta 20 vuotta. Ihminen on moniulotteinen kokonaisuus ja omassa holistisuutta -kokonaisvaltaisuutta.

Olen pyrkinyt hoitamaan omaa hyvinvointia luonnollisin menetelmin jo yli kymmenen vuoden ajan. Asteittain luonnolliset hoitomenetelmät vain syvenevät ja jalostuvat. Mukana on silti rentoutta enemmin kuin fanaattisuutta. Oma itsehoito on ohjautunut luonnolliseen suuntaan ihmisen ja luonnon synkronian ja syvän harmonian ymmärtämisen myötä. Kunnioitan myös luonnon rytmejä itseni hoitamisessa.

Retriitit nojaa vahvasti myös kokemukselliseen oppimiseen missä opitaan kokemalla asioita itse henkilökohtaisesti ja kehollisesti. Kunnioitan vahvasti myös feminiinistä prinsiippiä ja se näkyy vahvana intuitiivisena tapana ohjata ryhmiä. Retriitti muotoutuu aina vuorovaikutuksessa ryhmän ja tilanteen kanssa, vahvassa flown ja syvän läsnäolon virrassa.

​Olet lämmöllä tervetullut!

 

Olen ohjannut kymmeniä retriittejä eri puolilla Suomea yli kymmenen vuotta.

Unelma Elämän retriiteissä on aina oma taikansa. Jokainen retriitti on uniikki ja erilainen. Se mikä niille on yhteistä on se, että taika on aina läsnä.

Ammennan ohjauksiini siitä mitä olen opiskellut, lukenut, oppinut asiakkailtani ja omasta elämän kokemuksestani. Äitimaa on myös yksi mestareista kenen opissa suoraan olen saanut olla. Ohjaan retriitit feminiiniseen prinsiippiin nojaten vahvasti intuitiivisesti.

MB  Elämäntaidon Valmentaja
Työyhteisövalmentaja
NLP Practitioner, NLP Personal Coach
Työfysioterapeutti
Mindfulness-ohjaaja CFM
​Jooga- ja meditaatio-ohjaaja
​Artist of Life

 

 

 

 

Hinta:
Retriitin ohjaus 220€ (sis. alv)  Hinta sisältää retriittiviikonlopun ohjelman + tilavuokran.
Hinta ei sisällä majoitusta ja ruokailuita.

Majoitus & ruoka: 200€ (sis. alv:n). Maksetaan paikan päällä Frantsilan hyvän olon keskuksessa.
Sisältää majoituksen ja maukkaat monipuoliset kasvisruoat.

Majoitus 3-5 hengen huoneissa.
Yhden hengen huone lisämaksusta 40€/viikonloppu ja kahden hengen huone 20€/hlö/viikonloppu. Näitä on tarjolla vähän ja riippuvat aina kokonaismajoitustilanteesta.
Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhe.

Varaus ja peruutusehdot:
Retriittiviikonloppua koskee Unelma Elämän varaus ja peruutusehdot.
Osallistuja on velvoitettu tutustumaan niihin.

https://www.unelmaelama.fi/varaus-ja-peruutusehdot.html

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Paikkoja on rajoitetusti. Varmistaaksesi paikkasi retriittiin kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian.

Eeva Ojalehto: eeva.ojalehto(at)unelmaelama.fi p. 040 120 7277

Aija Lento (Frantsila): aija.lento(at)frantsilanhyvanolonkeskus.fi p. 040-591 87 42

 

Palautetta aikaisemmista kesäretriiteistä

Unelma elämää-kesäretriitti järjestetään Frantsilassa jo 11. kertaa. Retriittiin voi tulla mukaan kaikki kiinnostuneet. Ohjelmassa on mukana tuttuja ja uusia ainesosia ja sinne voi hyvin tulla mukaan yhä uudelleen.

Retriitti on antanut mahdollisuuden hiljentymiselle oman itsen äärelle. Oman äänen kuulemista. Voimaa. Omiin unelmiin luottamista. Olen tutustunut ihaniin ihmisiin ihanassa ympäristössä, Tämä kaikki on hoitanut minua.

Aivan ihana retriitti! Paras missä olen ikinä ollut!  Hienosti pystyt myös luomaan luottavaisen hyvän ilmapiirin tänne. ​Upea retriitti. Suosittelen kyllä kaikille mun ystäville. Ihan mahtava. Kiitos!

Kiitos, Eeva kun sain olla ihanalla retriitillä mukana ja kohdata ihania naisia, joiden kanssa jakaa yhdessä asioita. Kiitos, että olet lumoava itsesi ja sen avulla mahdollistit upean lataavan viikonlopun. Lataavan, opettavaisen, yllätyksellisen ja ennen kaikke kauniin kokemuksen. Aistirikkaan ja tunnehermoja avaavan yhteisen viikonlopun luonnon keskelle. En tule unohtamaan tätä koskaan. Kiitos.

Ihanasti olet Eeva läsnä. Mitään et tyrkytä tai tuputa, vaan mukavalla tavalla tuot esiin vaihtoehtoja.

Kaunis kiitos ihanasta kurssista!
Kurssi oli hyvin suunniteltu ja monipuolinen, mutta ihanan joustava ja intuitiivinen. Energia oli mieletön alusta asti. Jokaisesta harjoituksesta oli paljon hyötyä itselle ja muille. Eevan energiat välittyi koko tilaan. Sanat eivät riitä kertomaan miten kiitollinen olen tästä kurssista!
Kiitos, kiitos, kiitos!

​ -Julia-

Ihanan rauhallinen viikonloppu aivan mahtavassa seurassa ja uskomattoman ihanassa miljöössä!

Kiitos Eeva, ihanasta retriittiviikonlopusta Frantsilassa. Minulla ei ollut etukäteen kovia odotuksia. tulin vain olemaan, rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäni kesäloman kunniaksi. Ja nämä ajatukset toteutuivat!

Meillä oli kiva naisporukka, jonka kanssa oli hyvä olla. Olet lämmin ja valoisa ohjaaja, joka levittää valoa ympärilleen. Kiitos siitä! Pidän tavastasi ohjata meditaatiota. Ohjelmaa oli sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän.

​Ja Frantsila on aina yhtä ihana paikka. Mikä tunnelma ja ruoka! Nam. 🙂

Kiitos kaikesta, hieno viikonloppu!
​Liisa <3

 

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Varaa paikkasi retriittiin tästä

Linkki avautuu uudessa ikkunassa Unelma elämää -sivuston ilmoittautumislomakkeella.