Kuppaus 1

Kuppaus 1

15.-16.2.2021, ma klo 10-21 ja ti klo 9-17, perusopetus

 

 

KURSSIN VETÄJÄ iki-ihana helsinkiläinen kuppari Sanna-Kaisa Ilmarinen, joka on helsinkiläisen Kotiharjun sauna kupparina toiminut vuosina

2000-2007 sekä helsinkiläisen Sauna-Arlan kupparina vuodesta 2007. Sanna tekee kuppauken ohessa jäsenkorjausta sekä meridiaanien käsittelyä. Nämä taidot ja kokemukset tekevät kurssistakin monipuolisemman.

Sanna tekee myös suola-hunaja-yrttihierontoja, energiahoitoja sekä klassiseksi hierojaksi hän on valmistunut v. 1994. Sanna on pitänyt useita kuppauskursseja eri puolilla Suomea sekä Eestissä ja Liettuassa.

Kurssien pitäminen on Sannalle rakas elämäntehtävä ja hän haluaakin elvyttää kuppaustietoa ja -taitoa.

KUPPAUS elää kukoistuskauttaan jälleen ja uusia kuppareita tarvitaan, koska vanha tieto ei saa hävitä.

 

KURSSIOHJELMA; ensimmäinen päivä -kurssilaisten ja opettajan esittely -hoitotyöstä tietoa -kansanparannuksesta tietoa -kuppaus ennen ja nyt kuppauksen vaikutukset ja kontraindikaatiot -kuppaus tapahtumana -kuppaustarvikkeet -tarvikkeiden desinfiointi -kurssin ensimmäinen kuppaus eli opettaja antaa jollekin näytehoidon ja kurssilaiset alkavat harjoitella. toisena päivänä -kuppauspisteiden valinta ja vaikutukset -kuppaus ajankohtien valinta, mistä vielä tarkemmin II osiossa -kurssilaiset pääsevät kuppaamaan toisiaan -välineiden ja desinfiointiaineiden hankinnasta tietoa -kuppaustarvikkeita mahdollisuus hankkia jo paikan päällä -tulevat kupparit lähtevät kuppaamaan kukin tahoilleen -sovitaan seuraavasta jatkokurssista.

 

HINTA  235€, mikä sisältää opetuksen ja todistuksen sekä lounaat ja kahvit/yrttiteet.

Kursseista lähtee lasku ennen kurssia. Ilmoita, jos haluat laskun yritykselle!

ILMOITTAUDU sivun alla olevasta linkistä. Kurssille voidaan ottaa vain 10 opiskelijaa, joten varaa paikkasi ajoissa!

Majoituspaketin  hinta on 80€,(sis päivällisen, majoituksen ryhmähuoneessa omin liinavaattein, sekä yrttisaunan ja aamiaisen) . Voit maksaa käteisellä tai kortilla  kurssipäivien aikana tai yritykselle voit pyytää laskun!

Auton voi purkaa keskuksen pihassa ja viedä läheiselle parkkipaikalle.

Kurssilaiset saavat yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

 

 

info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi

avaruussanna@gmail.com

Sanna p. 040 8388963

 

Sanna kuppaa Anthony Bourdainta Suomessa

https://www.youtube.com/watch?v=skHY4_WQXYE

 

ELÄKÖÖN KUPPAUS !!