Kuumakivihierontakurssi

Kuumakivihierontakurssi

5-6.9.2020 (la klo 10-17, su 9-16)

 

Kuumakivihieronta pohjautuu vanhaan kuumilla luonnonkivillä hoitamisen periaatteisiin.
Nykyisin kuumakivihieronnat voivat olla paitsi kehoa ja mieltä rentouttavia kokonaisvaltaisia hemmotteluhoitoja, mutta myös lihaksia syvältä avaavia kunnon hierontoja lämpöisten basalttikivien avulla. Voit valita asiakkaasi toiveen mukaisen tavan hoitaa ja lisätä itse hoitoon mm. eteerisiä öljyjä ja muita ”lisämausteita”.

Kuumakivihieronta on löytänyt uskolliset käyttäjänsä ja sen suosio laajenee koko ajan. Hoito on erinomainen tehtäväksi läpi vuoden. Hoitomuotona kuumakivihieronta on syvärentouttava, uudistava, ihoa hoitava, verenkiertoa elvyttävä, syviä lihasjumeja avaava, stressiä lievittävä sekä lämmittävä. Kuumakivihieronnalla saavutetaan monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, lymfakierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen kehosta.
Kokemusten perusteella se on auttanut myös unihäiriöihin, stressiin sekä stressiperäisiin sydämen tykytyksiin, lihaskramppeihin, kipuihin sekä ruuansulatukseen ja lymfakierron buustaamiseen. Hoitoa on käytetty myös murtumien ja venähdysten jälkihoitona, turvotusten poistajana sekä mielialan kohottajana.

Opettele rentouttava ja hemmotteleva kuumakivihoito joko omaksi iloksi tai ystävien ja läheisten auttamiseksi tai ota tästä yksi lisätyökalu haltuun omaan hoitorepertuaariisi.
Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille kotikäyttöön sekä terapeuteille lisäkoulutukseksi.

Kurssilla perehdytään kuumakivien vaikutuksiin ja kontraindikaatioihin sekä historiaan. Opetuksen pääpaino on kuitenkin käytännön harjoittelussa. Se tehdään pääasiassa hoitoharjoitteluna pareittain opettajan opastuksella. Kurssin aikana opitaan tekemään kokovartalohoito kuumilla kivillä öljyjä käyttäen. Hoidon kruunaa myös pään -ja kasvojenhieronta hoidon lopussa. Kuumien kivien käsittely sekä hoitotekniikan oppiminen vaatii paljon harjoittelua, mutta kurssi antaa hyvät valmiudet hoidon harjoitteluun itsenäisesti.

Hoidossa tarvittavat kuumakivikattila ja kuumakivet pitää olla kurssilla mukana. Talosta löytyy muutamat kivet ja kattilat!

Hinta

Kurssin hinta on 240 € (sis. alvin) Hinta sisältää käytännönläheisen opetuksen, hoidossa käytettävät Frantsilan omat luonnon hoitoöljyt, kurssimateriaalin sekä la-su lounaspaketin.

Frantsilan majoituspaketti on 80€ (sis. majoituksen ryhmähuoneessa, yrttisaunan, päivällisen, iltateen sekä aamiaisen). 1h huoneesta 20€ lisämaksu ja 2h huoneesta 10€/hlö lisämaksu. Ota myös omat liinavaatteet ja saunapyyhe mukaan. Liinavaatevuokra 25€.

Varaa majoitus ilmoittautuessasi ja maksun voit hoitaa paikan päällä!

Kouluttaja

Kurssin opettaja Regina Keskinen, on Luontaishoitola Reginan yrittäjä, joka on itse tehnyt kuumakivihierontaa noin kuusi vuotta asiakkaille sekä Frantsilassa että hoitolassaan. Regina on koulutukseltaan diplomi-fytoterapeutti, diplomi-vyöhyketerapeutti, kuppari, ayurvedahoitaja ja shiatsu- ja akupainantaterapeutti, jonka hoitovalikoimasta löytyy myös paljon muita hoitoja monipuolisesti.
Kuumakivihieronta on hioutunut asiakkaille miellyttäväksi Frantsilan malliseksi tehokkaaksi hemmotteluhoidoksi. Kurssista saa todistuksen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset kurssikalenterin kaavakkeella. Sieltä löydät myös tapahtuman maksu- ja peruutusohjeet.

Varmista paikkasi maksamalla kurssimaksu 240 €, 5.8.2020 mennessä tilille FI5145030010291791 Luontaishoitola Regina. Viestiosioon kuumakivihieronta 2020.

Ota mukaan myös hoitolakana, 3 isoa pyyhettä ja 3-5 pikkupyyhettä, jotka saavat öljyyntyä.

Kurssille otetaan 10 ensin ilmoittautunutta.

Mahdolliset lisätiedot Regina Keskinen 0405462535 tai luontaishoitolaregina@gmail.com