Kuumakivihierontakurssi

Kuumakivihierontakurssi

31.10-.1.11.2018 (ke klo 10-17, to 9-16.)

Ilmoittaudu kurssille tästä

uumakivihieronta pohjautuu vanhaan kuumilla luonnonkivillä hoitamisen periaatteisiin.
Nykyisin kuumakivihieronnat voivat olla paitsi kehoa ja mieltä rentouttavia kokonaisvaltaisia hemmotteluhoitoja, mutta myös lihaksia syvältä avaavia kunnon hierontoja lämpöisten basalttikivien avulla. Voit valita asiakkaasi toiveen mukaisen tavan hoitaa ja lisätä itse hoitoon mm. eteerisiä öljyjä ja muita ”lisämausteita”.

Kuumakivihieronta on löytänyt uskolliset käyttäjänsä ja sen suosio laajenee koko ajan. Hoito on erinomainen tehtäväksi läpi vuoden. Hoitomuotona kuumakivihieronta on syvärentouttava, uudistava, ihoa hoitava, verenkiertoa elvyttävä, syviä lihasjumeja avaava, stressiä lievittävä sekä lämmittävä. Kuumakivihieronnalla saavutetaan monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, lymfakierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen kehosta.
Kokemusten perusteella se on auttanut myös unihäiriöihin, stressiin sekä stressiperäisiin sydämen tykytyksiin, lihaskramppeihin, kipuihin sekä ruuansulatukseen ja lymfakierron buustaamiseen. Hoitoa on käytetty myös murtumien ja venähdysten jälkihoitona, turvotusten poistajana sekä mielialan kohottajana.

Opettele rentouttava ja hemmotteleva kuumakivihoito joko omaksi iloksi tai ystävien ja läheisten auttamiseksi tai ota tästä yksi lisätyökalu haltuun omaan hoitorepertuaariisi.
Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille kotikäyttöön sekä terapeuteille lisäkoulutukseksi.

Kurssilla perehdytään kuumakivien vaikutuksiin ja kontraindikaatioihin sekä historiaan. Opetuksen pääpaino on kuitenkin käytännön harjoittelussa. Se tehdään pääasiassa hoitoharjoitteluna pareittain opettajan opastuksella. Kurssin aikana opitaan tekemään kokovartalohoito kuumilla kivillä öljyjä käyttäen. Hoidon kruunaa myös pään -ja kasvojenhieronta hoidon lopussa. Kuumien kivien käsittely sekä hoitotekniikan oppiminen vaatii paljon harjoittelua, mutta kurssi antaa hyvät valmiudet hoidon harjoitteluun itsenäisesti.

Hoidossa tarvittavat kuumakivikattila ja kuumakivet pitää olla kurssilla mukana. Talosta löytyy muutamat kivet ja kattilat!


Kurssin hinta on 240 € (sis. alvin) Hinta sisältää käytännönläheisen opetuksen, hoidossa käytettävät Frantsilan omat luonnon hoitoöljyt, kurssimateriaalin sekä la-su lounaspaketin.


Kurssin opettaja Regina Keskinen, on Luontaishoitola Reginan yrittäjä, joka on itse tehnyt kuumakivihierontaa noin kuusi vuotta asiakkaille sekä Frantsilassa että hoitolassaan. Regina on koulutukseltaan diplomi-fytoterapeutti, diplomi-vyöhyketerapeutti, kuppari, ayurvedahoitaja ja shiatsuhoitaja, jonka hoitovalikoimasta löytyy myös paljon muita hoitoja monipuolisesti.
Kuumakivihieronta on hioutunut asiakkaille miellyttäväksi Frantsilan malliseksi tehokkaaksi hemmotteluhoidoksi. Kurssista saa todistuksen.


Sitovat ilmoittautumiset 2.1.2019 mennessä kurssikalenterin kaavakkeella. Sieltä löydät myös tapahtuman maksu- ja peruutusohjeet.

Varmista paikkasi maksamalla kurssimaksu 240 €  2.1.2019 mennessä tilille FI5145030010291791 Luontaishoitola Regina. Viestiosioon kuumakivihieronta 2019.

Ota mukaan myös hoitolakana, pari isoa pyyhettä ja kolme pikkupyyhettä.


Kurssille otetaan 10 ensin ilmoittautunutta.

Mahdolliset lisätiedot Regina Keskinen 0405462535 tai luontaishoitolaregina@gmail.com


Frantsilan majoituspaketti on 80€ (sis. majoituksen ryhmähuoneessa, yrttisaunan, päivällisen, iltateen sekä aamiaisen). 1h huoneesta 20€ lisämaksu ja 2h huoneesta 10€/hlö lisämaksu.

Varaa majoitus ilmoittautuessasi ja maksun voit hoitaa paikan päällä!

Ilmoittaudu kurssille tästä