Luovuuden aalloilla – eväitä elämän merille luovasta ilmaisusta ja logoterapiasta

Luovuuden aalloilla – eväitä elämän merille luovasta ilmaisusta ja logoterapiasta

Pe 28.8. klo 17 – su 30.8.2020 klo 15

 

Luovuuden aalloilla -kesäkurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtymiseen ja hellittämiseen. Ryhmässä tarkastellaan elämän kulkua rennossa ilmapiirissä luovan ilmaisun keinoin ja logoterapian ajatuksin. Logoterapia on neurologi ja psykiatri Viktor E. Franklin kehittämää käytännönläheistä elämäntaitoa.

Luova ilmaisu on väylä oman luovan kanavan löytämiseen elämässä – ajatusten ja tunteiden peilaamiseen, mahdollisuuksien havaitsemiseen sekä ilon vahvistamiseen elämässä. Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen lempeässä ilmapiirissä ja luonnonkauniissa puitteissa tässä on myös helppo onnistua. Majoittuminen ja osa kurssitoiminnasta tapahtuvat tilan tunnelmallisessa Vihtorin Pirtissä.
Kurssilla piirretään, maalataan, kirjoitetaan, keskustellaan ja liikutaan kevyesti sekä hiljennytään havaitsemaan ympärillä olevaa. Mitään taiteellisia taitoja ei tarvita, kurssilla herätellään jokaisen ainutlaatuista luovuutta. Pääpaino on vapaassa, kokeilevassa ilmaisussa.

Kurssi ei ole terapiaryhmä – se ei sovellu akuutin vaiheen kriisiin eikä vakavan psyykkisen häiriön hoitamiseen.

Mukaan tarvitset: Muistiinpanovälineet, maalin sietävän rennon asun, säänmukaiset ulkoiluvaatteet, liinavaatteet ja pyyhkeen. Joogamatto tai muu vastaava alusta ja torkkupeitto voivat olla mukavat ottaa mukaan.
Taidetarvikkeet saat käyttöösi paikan päällä.

Hinta: 280 euroa sis. alv (sis. ohjelma, herkulliset kasvisateriat: 2 x lounaat, päivällinen, teet/kahvit, yrttisauna, majoituksen jaetussa huoneessa omin liinavaattein+pyyhe).
Lisämaksusta: Majoitustilanteen mukaan 1 hh 40e/vkl, 2hh 20e/hlö/vkl. Liinavaatevuokra 25 euroa.
Ilmoittautuminen: Varmistaaksesi kurssipaikkasi ilmoittaudu mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.7.2020 mennessä: maria.arola@pp.inet.fi , Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmainen jos perut yli 31 päivää ennen kurssia. Mikäli perut kurssin yli 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

Tiedustelut kurssista: Maria Arola, maria.arola@pp.inet.fi, 0407746759
Tiedustelut majoituksesta ja ruoka-allergioista: Aija Lento, info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi tai 0405918742

Varaa pian antoisa matka luovuuden lähteille!

Lämpimästi tervetuloa,
Maria Arola
Maria Arola Art
0407746759, maria.arola@pp.inet.fi