Pääsiäisen rauhaa ja kevään valoa -retriitti

Pääsiäisen rauhaa ja kevään valoa -retriitti

10.-12.4.2020

 

Pääsiaisen rauhaa ja kevään valoa- retriitti palauttaa sinut omaan kehoon ja itseesi. Juurruttaa. Kun saa olla riittävästi rauhassa sisällä syttyy myös valo ja ilo alkaa kuplia pintaan. Elinvoima lisääntyy ja hyvä olo virtaa. Sisäinen hehku säteilee ulos.

Pääsiäisretriitti sisältää mm. meditaatiota, elämäntaidon valmennusta ryhmässä, lempeää joogaa, mindfulness- ja läsnäoloharjoituksia. Harjoitukset antavat mahdollisuuden rauhoittumiselle, uusille ideoille ja oivalluksille. Saat niistä runsaasti eväitä omaan elämääsi.

​Vietämme aikaa myös voimaantuen luonnossa ja nautimme sen keväisestä valosta ja heräävästä elinvoimasta. Lauantaina tehdään energisoiva kevätseremonia.

Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee upeissa peltomaisemissa keskellä pientä idyllistä maalaiskylää. Retriitissä saamme nauttia myös herkullisesta kasvisruoasta. Lauantaina kylvemme yrttisaunan lempeissä löylyissä. Koko viikonloppu on pyhitetty hyvälle ololle!

Ohjelma

Perjantai
​17.00 Retriitin avaus ja laskeutuminen rauhaan
18.30 Illallinen
19.30 Iltaohjelma + Sydämen rauhaa meditaatio

Lauantai
8.00 Tasapainottava ja harmonisoiva Bliss jooga. Hemmotteleva ja hoitava joogahieronta itselle
9.30 Aamiainen
10.30 Ilo, onnellisuus ja sisäinen hehku -valmennus
Aistinautintoja kevätluonnossa ja kävelymeditaatio Jatulintarhassa
13.00 Lounas
Vapaata aikaa päiväunille, liikkua luonnossa, oleilla
15.30 kahvi- ja teehetki
16.00 Afternoon serenity -meditaatio
17.00 Lempeät löylyt
19.00 Illallinen
20.00 Kevät seremonia + Sydämen rauhaa & valoa meditaatio

Sunnuntai
8.00 Energisoiva Yoga Flow kevät aamun valossa
9.30 Aamiainen
10.30 Askeleita sydämen polulla -valmennus
12.00 Retriitin päätöstilaisuus
13.00 Lounas ja lähtökahvit

 

Rauhaa ja valoa

Pääsisäisen retriitin teemana on rauha ja valo. Pääsiäisen aika kutsuu hiljentymään. Olemaan treffeillä itsensä kanssa. Kuuntelemaan mitä sisällä on. Kun saa olla rauhassa itsensä kanssa valo sisällä saa enemmän tilaa. Jossain vaiheessa sisälle tulee tyytyväinen hyrinä vähän kuin kissa kehräisi auringon paisteessa. Ilo alkaa kuplia ja hyvä olo säteilee ulos.

 

Palautta aikaisemmista retriiteistä Frantsilassa

Olen järjestänyt retriittejä Frantsilassa säännöllisesti jo vuodesta 2012. Retriittiin voi tulla mukaan kaikki kiinnostuneet. Ohjelmassa on mukana tuttuja ja uusia ainesosia ja sinne voi hyvin tulla mukaan uudelleen.

Retriitti on antanut mahdollisuuden hiljentymiselle oman itsen äärelle. Oman äänen kuulemista. Voimaa. Omiin unelmiin luottamista. Olen tutustunut ihaniin ihmisiin ihanassa ympäristössä, Tämä kaikki on hoitanut minua.

Ihania meditaatioita, Sopivasti ohjelmaa. Kivoja tehtäviä, jotka auttoivat oman itsensä tutkiskelussa.

Ihanasti olet Eeva läsnä. Mitään et tyrkytä tai tuputa, vaan mukavalla tavalla tuot esiin vaihtoehtoja.

Ihanan rauhallinen viikonloppu aivan mahtavassa seurassa ja uskomattoman ihanassa miljöössä!

Majoitus

Majoitus 4-5 hengen huoneissa. Majoitustilanteen mukaan lisämaksusta yhden tai kahden hengen huoneissa. Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhe. Voit myös vuokrata ne hintaan 25€.

Yhden hengen huoneen lisämaksu 40€/viikonloppu.
Kahden hengen huoneen lisämaksu 20€/hlö/viikonloppu.

Hinta: 344 € (sis. alv)  Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, maukkaat kasvisruoat.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisvaiheessa asiakas sitoutuu osallistumaan kurssille. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua osallistuminen kurssille. Peruutuksissa asiakkaan maksettavaksi tulee 120€ suuruinen peruutusmaksu mikäli asiakas peruu osallistumisen kun kurssiin on aikaa yli 30 vrk:ta. Mikäli tapahtumaan on 29 vrk:ta tai vähemmän peruutusmaksu on puolet kurssimaksusta. Peruutusmaksu tulee maksettavaksi oli peruutussyy mikä tahansa. Asiakas voi kuitenkin luovuttaa paikan toiselle henkilölle jolloin peruutusmaksua ei tarvi maksaa.  Retriitin järjestäjätahoilla on oikeus peruuttaa tapahtuma esim. mikäli kurssin minimiosallistujamäärä ei täyty tai sairastapauksissa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Varmistaaksesi paikkasi retriittiin kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 22.3.2020. Tämän jälkeen voi toki kysellä peruutuspaikkoja.
Eeva Ojalehto: eeva.ojalehto(at)unelmaelama.fi p. 040 120 7277 Retriittiin liittyvät asiat.
Aija Lento (Frantsila): aija.lento(at)frantsilanhyvanolonkeskus.fi p. 040-591 87 42 Ruokailuihin ja majoitukseen liittyvät asiat. Muista ilmoittaa Aijalle ruoka-aineallergiat/ruokarajoitteesi vähintään viikko ennen retriitin alkua.

Ohjaajana innostava ja valovoimainen Eeva Ojalehto

Eevalla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten hyvinvointiin
liittyvien kurssien ohjaamisesta.

MB  Elämäntaidon Valmentaja
Työyhteisövalmentaja
NLP Practitioner, NLP Personal Coach
Työfysioterapeutti
Mindfulness-ohjaaja CFM,
​Jooga- ja meditaatio-ohjaaja