Rakkaus – Kehdon perinteinen kesälomaretriitti

Tänä vuonna jo perinteeksi muotoutuneella Kehdon Kesäretriitillä olemme ikiaikaisen ja kaikkea koskettavan Rakkauden teeman äärellä. Rakkaus on kaiken aikaa ja kaikessa oleva voima, jonka kohtaaminen kiehtoo, pelottaa ja kutsuu meistä jokaista. Rakkauden liike ja kutsu sekä eheyttää että kirpaisee avautuessaan. Rakkautta on kaikessa ja monissa muodoissa – ei suinkaan vain parisuhteissa. Lopulta tiedämme, että rakkauden kokemukselle ei mikään vedä vertoja. Ja ehkäpä rohkaistumme kohtaamaan rakkauden ja tietoisuuden itsessämme. Tule kanssamme vahvistamaan yhteyttä rakkauteen, tutkimaan sen mysteerejä ja koputtamaan sen porttia.

Retriittiohjelma koostuu kundaliinijoogasta ja dynaamisista meditaatioista, alustuksista ja luennoista, kokemuksellisista harjoituksista, mantra- ja musiikkihetkistä sekä hyvästä seurasta, rauhallisessa ympäristössä, herkullisella kasvisruualla ja yrttisaunalla höystettynä.

Emilia Jagat Prem ja Charanpal ovat kokeneita retriittien vetäjiä, joogeja ja aikuisia, jalat maassa olevia henkisiä ihmisiä ja opettajia. He ovat molemmat Kundaliinijoogaopettajia ja opettajakouluttajia (kri), Enneagrammiohjaajia (eif) ja Integraalipsykologian fasilitaattoreita
(ewp). He ovat yhdessä perustaneet Kehto Koulun, nykyaikaisen henkisen koulun. Kehto Koulun pääohjelma on 1-5 vuotta kestävä Vapaa Tie -koulutusohjelma. Kehto järjestää myös kri-hyväksyttyä kundaliinijoogaopettajakoulutusta sekä retriittejä, työpajoja ja viikkotunteja. Kokemuksesta tiedämme, että lähdet jatkamaan matkaasi tämän retriitin päätteeksi entistä elinvoimaisempana,
hiljaisesti eheytyneenä, avoimena elämälle ja itsellesi.

Aika: Kesäretriitti alkaa maanantaina 29.6. kello 12.30 ja päättyy torstaina 2.7. kello 15.00.

Hinta: 460 euroa aikuiselta, lapset 200 euroa (sis. alv). (4-11—vuotiaille lapsille omaa ohjattua toimintaa opetuksen aikana). Hinnat sisältävät kaiken opetuksen ja harjoitukset, sekä täysihoidon; majoituksen ryhmähuoneissa ja maukkaan kasvisruoan Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen lempeässä ilmapiirissä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: emilia@kehtokoulu.fi tai 050 3050 536. Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2020 mennessä.

Opettajat: Emilia Vasko-Kujala ja Charanpal Tommi Kujala, Kehto Koulu