Ravinto, yrtit ja luontaistuotteet hyvinvoinnin tukena

Ravinto, yrtit  ja luontaistuotteet hyvinvoinnin tukena

3-4.7.2021, la klo 11-17 ja su klo 9-16

 

Perehdymme kurssilla ravinnon merkitykseen terveyden edistäjänä. Katsomme asiaa myös Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta. Perehdymme kurssilla lisäksi tärkeimpiin suomalaisiin luonnonyrtteihin, tärkeimpiin rohtokasveihin sekä  luontaistuotteisiin hyvinvoinnin tueksi. Kurssilta saa vinkkejä yrttien ja tuotteiden erilaisesta käytöstä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Teemme pienimuotoisia hoitoja ja sään salliessa myös yrttiretken, jolla opimme tunnistamaan muutamia yleisimpiä suomalaisia yrttikasveja. Ajankohta on otollinen yrttien keruulle. Kurssi antaa käytännön vinkkejä hoitotyön tueksi ja oman terveyden kohentamiseksi. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja lisäkoulutukseksi eri alojen hoitajille. Se on myös osa diplomivyöhyketerapeuttikoulutusta.

 

Kouluttaja:

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.luontais-, dipl.vyöhyke- ja dipl.fytoterapeutti Raija Pullinen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Hinnat:

Kurssimaksu 255,00 € sisältää opetuksen, monisteet, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n, päivällisen perjantaina ja lauantain lounaspaketin seisovasta pöydästä, sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta. Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

 Täysihoitopaketti majoituksineen (omilla liinavaatteilla) ryhmähuoneessa sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja  yrttisaunan. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 25€/ vkl.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

 

Kurssitiedustelut:

Raija Pullinen,
raija.pullinen@gmail.com

Majoitus- ja ruokatiedustelut:

Aija Lento, puh. 040-5918742

aija.lento@frantsilanhyvanolonkeskus.fi