Ravinto, yrtit ja luontaistuotteet hyvinvoinnin tukena

RAVINTO, YRTIT JA LUONTAISTUOTTEET HYVINVOINNIN TUKENA

29-30.6.2019
la klo 10-18 ja su klo 9-16.30

 

Perehdymme kurssilla ravinnon merkitykseen terveyden edistäjänä. Katsomme asiaa myös Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen näkökulmasta. Perehdymme kurssilla lisäksi tärkeimpiin suomalaisiin luonnonyrtteihin, tärkeimpiin rohtokasveihin sekä luontaistuotteisiin hyvinvoinnin tueksi. Kurssilta saa vinkkejä yrttien ja tuotteiden erilaisesta käytöstä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Teemme pienimuotoisia hoitoja ja sään salliessa myös yrttiretken, jolla opimme tunnistamaan muutamia yleisimpiä suomalaisia yrttikasveja. Ajankohta on otollinen yrttien keruulle.

Kurssi antaa käytännön vinkkejä hoitotyön tueksi ja oman terveyden kohentamiseksi. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja lisäkoulutukseksi eri alojen hoitajille. Se on myös osa diplomivyöhyketerapeuttikoulutusta.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.luontais-, dipl.vyöhyke- ja dipl.fytoterapeutti Raija Pullinen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Kurssimaksu 250,00 € sisältää opetuksen, monisteet, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n, la-su lounaspaketin seisovasta pöydästä sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Majoituspaketti on 80€, sis.päivällisen, aamiaisen, yrttisaunan sekä majoituksen ryhmähuoneessa omin liinavaattein. Liinavaatteet voi myös halutessaan vuokrata hintaan 20€.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

 

Tervetuloa mielenkiintoiselle kurssille!