Reiki 1

Reiki 1

14. – 16.5.2021

 

Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä: perustaso
Opettajana Leila Anderssén, jolla on yli 25 vuoden kokemus menetelmästä ja sen opettamisesta. Reiki Master vuodesta 1996. Opetuslinja: Usui-Hayashi-Takata-Twan-Norlamo

Kurssin sisältö: menetelmän perusteet ja historia, meditaatio (Gassho meiso) ja initiaatiot, itsehoito ja erilaiset kontaktihoidot toiselle sekä eläinten hoitaminen. Osallistuminen ei edellytä mitään erityisiä tietoja tai taitoja. Kurssi on luonteeltaan kokemuksellinen – tekemällä oppimista – ja perinnettä kunnioittava. Ryhmän koko
enintään 10 henkeä. Kurssista saa todistuksen.

Kurssin aikataulu: opetusta ja harjoituksia (yht. 16 h) pe klo 18-21.30, la 9.30-17.30,
su klo 9.30-17, välillä ateriat ja muut tauot. Yrttisauna majoittuville lauantai-iltana.

Kurssimaksu: 268 euroa. Sisältää noutopöytälounaan la ja su sekä yrttijuomat/kahvin. Frantsilassa tarjoillaan luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa.
Huom. erikoisruokavaliot järjestyvät, kun toive on esitetty ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku ja tarkennettu kurssiohjelma lähetetään ilmoittautuneille huhtikuussa. Osallistuminen maksetaan viim. 30.4. Peruutusehdot Frantsilan sivustolla.

Majoitusmahdollisuus: Esim. koko ajalta perjantai-illasta sunnuntaihin kolmen hengen isoissa huoneessa maksaa 140 euroa. Majoituspaketti (omin liinavattein) sisältää 2 ilta-ateriaa, 2 aamiaista sekä yrttisaunan lauantai-iltana. Lisämaksusta yhden tai kahden hengen huone, jos tilaa on. Majoitus varataan etukäteen ja sen voi maksaa paikan päällä. Tiedustelut asiasta suoraan hyvänolonemäntä Aija Lento esim. sähköpostilla.

Ilmoittautuminen 17.4. mennessä Frantsilan hyvän olon keskuksen nettilomakkeella, joka löytyy sivun alla olevasta linkistä.
Huom. Mikäli COVID-19 tautitilanne muuttuu ratkaisevasti, kurssia ei toteuteta ilmoitettuna ajankohtana. Muuten noudatetaan turvallisuusohjeita kuten kasvomaskit, hyvä käsihygienia ja turvavälit mahdollisuuksien mukaan. Edelleen tilanne velvoittaa ilmoittamaan mahdollisesta tautiepäilystä ja jättämään silloin kurssin vastuullisesti väliin.

Lisätiedot kurssista ja Reiki-menetelmästä suoraan opettajalta
puh. 0440 688 558 tai reiki@iki.fi