Reiki 2

Reiki 2

31.7. – 1.8.2021

 

Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä: syventävä taso.
Opettajana Leila Anderssén yli 25 vuoden kokemus menetelmästä ja sen opettamisesta
Reiki Master vuodesta 1996
Opetuslinja: Usui-Hayashi-Takata-Twan-Norlamo

Kurssin sisältö: Syvennetään ja laajennetaan Reiki-menetelmän mukaista työskentelyä omien energioiden puhdistamiseksi ja mielen hoitamiseksi; opitaan kaukohoitomenetelmiä, tilojen puhdistamista ym. Ohjelmaan kuuluu yksi initiaatio ja meditaatiot. Kurssi on luonteeltaan kokemuksellinen – tekemällä oppimista, myös kalligrafiaa. Osallistuminen edellyttää riittävää kokemusta menetelmästä: vähintään kolme kuukautta I-kurssista ja opitun aktiivista käyttämistä. Ryhmän koko enintään 10 henkeä. Kurssista saa todistuksen.
Kurssin aikataulu: Opetusta ja harjoituksia (yht. 13 h) la 10 -18 ja su klo 9 -16:30, välillä ateriat ja muut tauot. Yrttisauna lauantai-iltana.

Kurssimaksu: 480 euroa, johon sisältyy täysihoito koko ajalta sekä yrttisauna. Frantsilassa tarjoillaan luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Huom. erikoisruokavaliot järjestyvät, kun toive on esitetty ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus (omat liinavaatteet) on kolmen hengen huoneissa turvallisen väljästi. Ilmoittautuminen 30.6. mennessä Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen nettilomakkeella, mikä löytyy sivun alla olevasta linkistä.

Lasku ja tarkennettu kurssiohjelma lähetetään ilmoittautuneille. Osallistuminen maksetaan 16.7. mennessä. Peruutusehdot löytyvät Frantsilan sivustolta.

Lisätiedot kurssista suoraan opettajalta puh. 0440 688 558 tai reiki@iki.fi

Kurssilaiset saavat 10 %.n alennuksen Frantsilan luomutuotteista kurssikeskuksen yrttipuodissa.

Huom. Mikäli COVID-19 tautitilanne muuttuu ratkaisevasti, kurssia ei toteuteta ilmoitettuna ajankohtana. Muuten noudatetaan turvallisuusohjeita kuten kasvomaskit, hyvä käsihygienia ja turvavälit mahdollisuuksien mukaan. Edelleen tilanne velvoittaa ilmoittamaan mahdollisesta tautiepäilystä ja jättämään silloin kurssin vastuullisesti väliin.