Reiki I

Reiki I

24.-26.7.2020

 

Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä: perustaso

Opettajana Leila Anderssén
Yli 20 vuoden kokemus menetelmästä
Reiki Master vuodesta 1996
Opetuslinja: Usui-Hayashi-Takata-Twan-Norlamo

Kurssin sisältö: menetelmän perusteet ja historia, meditaatio (Gassho meiso) ja initiaatiot, itsehoito ja erilaiset kontaktihoidot toiselle sekä eläinten hoitaminen. Osallistuminen ei edellytä mitään erityisiä tietoja tai taitoja. Kurssi on luonteeltaan kokemuksellinen – tekemällä oppimista – ja perinnettä kunnioittava. Ryhmän koko enintään 10 henkeä. Kurssista saa todistuksen.

Kurssin aikataulu: opetusta ja harjoituksia (yht. 16 t) pe klo 18-21.30, la 9.30-17.30,
su klo 9.30 -17, välillä ateriat ja muut tauot. Yrttisauna majoittuville lauantai-iltana.
Kurssimaksu: 268 euroa. Sisältää noutopöytälounaan la ja su sekä yrttijuomat/kahvit. Frantsilassa tarjoillaan laktoositonta kasvisruokaa ja erikoisruokavaliot järjestyvät, kun toive on esitetty ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku ja tarkennettu kurssiohjelma lähetetään ilmoittautuneille kesäkuun lopussa.

Majoitusmahdollisuus: perjantai-illasta sunnuntaihin ryhmähuoneessa maksaa 140 euroa. Majoituspaketti (omin liinavaattein) sisältää 2 ilta-ateriaa, 2 aamiaista sekä yrttisaunan lauantai-iltana. Lisämaksusta yhden tai kahden hengen huone, jos tilaa on. Tiedustelut majoitusmahdollisuuksista suoraan hyvänolonemäntä Aija Lento (puh. 040 591 8742).

Ilmoittautuminen 30.6. mennessä sivun alla olevasta linkistä. Osallistuminen maksetaan 10.7. mennessä.

Tiedustelut Reiki-menetelmästä ja kurssista suoraan opettajalle puh. 0440 688 558 tai
sähköpostitse: reiki@iki.fi

Peruutusehdot Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmainen jos perut yli 31 päivää ennen kurssia. Mikäli perut kurssin yli 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.