Rentoutumisharjoituksia, mielen hallintaa ja stressin taltutusta voimavarojen vahvistamiseksi

Rentoutumisharjoituksia, mielen hallintaa ja stressin taltutusta voimavarojen vahvistamiseksi

18.07.2020, la klo 10-18

 

Tule opettelemaan rentoutumistekniikoita ja mielen hallintakeinoja sekä vahvistamaan tietoisesti voimavarojasi elämän erilaisten haastavien tilanteiden tueksi ja arjen käyttövaraksi. Opettelemme kurssilla stressin tunnistamista, erilaisia rentoutumismenetelmiä, mielikuvatyöskentelyä, hengitysharjoituksia, itsesuggestiota sekä omien vahvuuksien löytämistä positiivisen psykologian näkökulmasta.

Paneudumme aiheeseen lyhyesti myös ravinnon ja luontaistuotteiden, yrttien ja aromaterapian keinoilla. Teemme kurssilla myös rentouttavat jalkakylvyt.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja muun hoitotyön tueksi.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama diplomiluontaisteraputti, kliininen hypnoterapeutti ICH ja sosiaalipsykologi, YTM Raija Pullinen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus koulutuksista.

Kurssihinta 140€ sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja lounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit päivän aikana. Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen. 

Voit myös majoittua halutessasi. Mikäli majoitut, ilmoita majoitutko pe-la vai la-su. Täysihoitopaketti majoituksineen (1 yö) sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja yrttisaunan. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 25€/ vkl.

 Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.