Rentoutumis- ja mielenhallintakurssi voimavarojen vahvistamiseksi

Rentoutumis- ja mielenhallintakurssi voimavarojen vahvistamiseksi

30.11-01.12.2019
la klo 10-18, su klo 9-16.30

 

 

Rentoutumisharjoituksia, mielen hallintaa ja stressin taltutusta voimavarojen vahvistamiseksi.

Tule opettelemaan rentoutumistekniikoita ja mielen hallintakeinoja sekä vahvistamaan tietoisesti voimavarojasi elämän erilaisten tilanteiden tueksi ja arjen käyttövaraksi. Opettelemme kurssilla stressin tunnistamista, erilaisia rentoutumismenetelmiä, mielikuvatyöskentelyä ja hengitysharjoituksia, itsesuggestiota sekä omien vahvuuksien löytämistä positiivisen psykologian näkökulmasta.

Paneudumme aiheeseen lyhyesti myös ravinnon, luontaistuotteiden, yrttien ja aromaterapian keinoilla. Teemme myös pienimuotoisia rentoutumishoitoja, kuten jalkakylvyt ja rentoutusunelmahoidot.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille ja muun hoitotyön tueksi. Se on myös osa Frantsilan diplomivyöhyketerapeutti-koulutusta.

Kouluttajana toimii Frantsilan kouluttama diplomiluontaisterapeutti, kliininen hypnoterapeutti ICH ja sosiaalipsykologi, YTM Raija Pullinen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus koulutuksista.

Kurssihinta 250 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n ja la-su lounaspaketit seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Majoituspaketti on 80€, sis.päivällisen, aamiaisen, yrttisaunan sekä majoituksen ryhmähuoneessa  omin liinavaattein. Liinavaatteet voi myös halutessaan vuokrata hintaan 20€.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.