Rumpukurssi

Rumpukurssi

28-29.9.19

 

Olet Sydämellisesti tervetullut Synnyttämään Oman Rumpusi Hämeenkyröön, Frantsilan Hyvänolon keskukseen. Täällä on uusien rumpulasten hyvä syntyä Äitimaan helmassa kaikkien elementtien: ilma, tuli, vesi, maa ollessa läsnä. Rumpulasten Synty tapahtuu kauniissa, vanhaa aikaa ja perinteitämme sisäänsä kätkevässä Vihtorin torpassa. Hyvänolon Keskuksessa voit ammentaa sisäistä rauhaa Maaseudun Syksystä.

Lauantaina 28.9 klo10-n.20.00 RUMMUNSYNTY

Kurssilla valmistetaan perinnerumpu, jonka vanerinen kaari on n.45cm halkaisijaltaan ja kalvo suomalaisen poron nahkaa. Halutessasi voit sen värjätä. Kahva on suomalaisesta puusta. Saat tietoa rummun käytöstä ja hoidosta. Rummun synnyttäminen voi olla mielenkiintoinen matka omaan sisimpään. Sen syntyä kurssilla olleet ovat verranneet lapsen syntymään: Hyvin vahvan kokemuksellisen tapahtuman jälkeen käsissäsi on juuri syntynyt uniikki, kaunis rumpulapsi, jonka kanssa ensiaskeleita voi aloittaa. Ihaninta on se, että olet sen ihan itse tehnyt vaikka et aiemmin ehkä edes tiennyt omaavasi kädentaitoja. Saatat siis sallia itsellesi yllättävänkin kokemuksellisen päivän.
Kurssin hintaan sisältyy kaikki tarvittava materiaali ja ohjaus.

Sunnuntaina 29.9 klo9-17 Kävelyä Rummun Kanssa I

Kurssilla:

– Valmistetaan rumpukapula,  Syvennetään tietoutta rummusta ”rummun pyhyys” ja sen kanssa työskentelystä, Luodaan yhteyttä omaan rumpuun, Voimaympyrä (Elämänpyörä, Medicine Wheel), Amerikan alkuperäisväestön neljä pyhää kasvia, Yrtit: Tupakka, valkoinen Salvia (White Sage), Maarianheinä (Sweetgrass), Tuija (Cedar), Järjestetään RUMMUN SIUNAUS  SEREMONIA, Perehdytään soittamiseen ja rummun rytmeihin. Koetaan yhdessä soittamisen ilo. Kurssilla olevissa ihmisissä on oma energiansa. Tämä energia synnyttää uniikkia yhdessä olon ja rakkauden energiaa, joka voi olla lähes käsin kosketeltavaa. Rummun väre ja energia tuo siihen oman uniikin syvyytensä yhdessä Äitimaan kanssa.

Kurssin vetäjä: Tuija Sahi www.awonawilona.fi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tuija.sahi@awonawilona.fi

Kurssihinta: 230,00 (ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Early Bird hinta kurssille 210€ kesäkuun loppuun asti. Lisäksi täysihoito Frantsilassa: 130€ (sis. alv). Hinta sisältää lounaat 2x, iltapäivä kahvin/teen, päivällisen, majoituksen 3-4 hlö huoneissa (omin liinavaattein), yrttisaunan, iltateen ja aamiaisen. Voit myös kysyä vapaita 1 tai 2 hengen huoneita. 1hh  lisämaksu on 20€ ja 2hh 10€/hlö. Liinavaatteet ja pyyhkeen voi myös vuokrata hintaan  20€.

Varaa majoituksesi alla olevasta linkistä. Lisätiedot majoituksen ja ruokailun osalta: Aija Lento 040 591 8742

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.8.-19.