Shamaanin Maailma: Shamanistinen viikonloppu Frantsilassa

Shamaanin Maailma:
Shamanistinen viikonloppu Frantsilassa

7.-10.11. 2019

 

SHAMANISMIA KOKEMUKSELLISESTI * SHAMAANIN TYÖ * TAIKASAUVAT * SEREMONIA * VALMISTAUTUMINEN VUOTEEN 2020

Tervetuloa viettämään viikonloppua Frantsilaan! Tasapainoisella ja kypsällä varmuudella aloitamme valmistautumisen megavuoteen 2020.

Tämä viikonloppu vastaa kysymyksiin: Mitä on shamaanin työ? Kuinka voit inspiroitua elämäntehtävääsi shamanistisin harjottein? Konkretisoimme sitä, kuinka voit toteuttaa haaveesi ja ottaa askeleen kohti käytäntöä. Mikäli teet jo nyt shamanistista työtä, viikonloppu auttaa inspiroitumaan uusiin ideoihin, yhteistyökuvioihin, mahdollisuuksiin, sekä tuoda vahvistusta niihin aspekteihin työssäsi, mitkä vielä kaipaavat tukea. Viikonlopun harjoitteet ovat oivallisia elämäntehtäviisi ja töihisi, olivatpa ne shamanistisia tai eivät. Shamanistiset metodit ja uusi inspiraatio ovat aina tarpeen, olitpa missä työssä tahansa. Kaiken tärkeintä on, että inspiraatio ja intohimo elämään on tasapainoisesti ja positiivisesti kunnossa.

Tämän viikonlopun aikana nautimme Frantsilan voimapaikasta, kun iloitsemme elämästä ja virkistäydymme elämäntehtäviin.
Yhtenä työkaluna ja voimaesineenä viikonloppuna toimii taikasauva. Viemme luovuutemme ja taikuutemme viikonlopun aikana uusille tasoille, kun pääsemme yhdessä toteuttamaan taikasauvan, joka valmistaa meitä megavuoteen 2020. Opimme viikonlopun aikana taikasauvan valmistuksesta, aktivoinnista, pyhityksestä ja käytöstä. Käytämme viikonlopun shamaaninvaloissa erityistä Shamaanin Maailma -LoitsuÖljyä, jonka LoitsuPuoti valmistaa erityisesti vain tämän kurssin osallistujille. LoitsuÖljy seuraa mukanamme vuoden 2020 seremonioihin.

Mikäli tämä on ensimmäisiä askeliasi shamaanin tielle, otamme viikonlopun aikana hieman tuntumaa myös shamanismin peruselementteihin ja shamanistiseen alttarityöskentelyyn. Peruslähtökohtana viikonlopullemme on seremonia, ja olet tervetullut oppimaan shamanismin peruselementeistä, shamaanin työskentelystä, ja shamanistisesta maailmankuvasta. Perehdymme shamanistisen seremonian monipuolisuuteen, shamanistisen parantamisen mahdollisuuksiin yksilöstä yhteisöön, ja shamaanin työvälineisiin.

Kokeneille shamaanin polkua kulkeville tämä viikonloppu tarjoaa jälleen yhden mahdollisuuden syventyä oman elämäntehtävän uskomattoman moninaisiin mahdollisuuksiin, luoda yhteistä seremoniaa, oppia lisää ja jakaa kokemuksia shamaanin tiellä. Luomme viikonlopun aikana yhä vahvempaa pohjaa yksilöllisen harjoituksen tueksi ja inspiraatioksi.

Viikonloppu on myös oiva mahdollisuus rentoon irtiottoon arjesta. Nautimme niin Frantsilan maittavista ruoista, upeasta puusaunasta, kuin hämeenkyröläisistä maalaismaisemista.

Huom: Ennen kurssia järjestetään myös shamaanirummun valmistuskurssi 6.-7.11.2019 Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa rumpumestari Ari Kuivalaisen opissa, mikäli haluat tulla jo päivää aikaisemmin. Lisätietoa tästä toisessa kurssi-ilmoituksessa.

Kurssin alustava ohjelma:
Torstai 7.11.2019:
16.00 – 17.00 Osallistujien saapuminen ja majoittuminen
17.00 Tervetuliais-sanat
18.30 Illallinen
19:30 Seremonia

Perjantai 8.11.2019:
07.30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)
08:00 Aamupala
09:00 Kurssin ohjelma
12:00 Lounas
13:00 Tauko
15:00 Kahvi/tee tuokio
15:30 Kurssin ohjelma
17:30 Illallinen
Lepoa

Lauantai 9.11.2019:
07.30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)
08:00 Aamupala
09:00 Kurssin ohjelma
12:00 Lounas
13:00 Tauko
15:00 Kahvi/tee tuokio
15:30 Kurssin ohjelma
17:30 Illallinen
18:30 Saunominen
21.00-22.00 Seremonia

Sunnuntai 10.11.2019
07:30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)
08:00 Aamupala
09:00 Kurssin ohjelma
12:00 Lounas
13:00-14:00 Kurssin päätös
14:00- Kotiinlähtö

Retriitin opettaja:
Helena Karhu: Kurssin opettajana toimii joensuulainen, vuonna 1978 syntynyt, YTM (yhteiskuntamaantiede, Itä-Suomen yliopisto), Hum. Kand. (kulttuurientutkimus) Helena Karhu. Helena on 7-vuotiaiden kaksosten äiti, jolla on taustalla pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa. Helena tekee tällä hetkellä väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa, tutkien edelleen näkijyyttä, shamanistista kokemusta ja seremoniallisuutta. Helena kokee elämäntehtäväkseen shamanismin ja kansanparannuksen opettamisen, tutkimisen ja edistämisen perustamassaan Karhun Talossa (www.karhuntalo.com).

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta Helena on oppinut syventäviä opintoja shamanistisesta alkemiasta, parantamisesta ja taikuudesta. Helena arvostaa suuresti suomalaista shamaanirumpuaan, joka on ollut yksi hänen suurimmista navigaattoreistaan elämässä. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Helena painottaa erityisesti shamanistisessa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä shamanistisen yhteistyön tärkeyttä.

Retriittipaikka: Frantsilan hyvän olon keskus on Hämeenkyrössä, noin 40 km Tampereelta. Hämeenkyröön pääsee helposti ja edullisesti bussilla. Retriittimme pitopaikka on idyllinen vanha maalaistalo täynnä tunnelmaa. Frantsilan luomutila ja sen yrttitarhat ovat hyvän olon keskuksen läheisyydessä. Koko paikka huokuu rauhallista ja hyvää tunnelmaa, parantavaa ja voimaannuttavaa energiaa, tarjoten täten ideaalisen paikan kurssillemme.

Sopiiko kurssi minulle?: Kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa shamanismi, alkemia ja taikuus. Kurssi on alkoholiton ja päihteetön.

Hinta: Osallistumismaksu 179 EUR sis. kurssiohjelman, mikä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumismaksu sisältää myös LoitsuPuodin erityisen Shamaanin Maailma – LoitsuÖljyn, mikä valmistetaan tilaustyönä vain ja ainoastaan tämän kurssin osallistujia varten.
Tämän lisäksi 250 EUR sis. Majoitus täysihoidolla kurssin ajan jaetussa huoneessa. Hinta ei sisällä matkoja ja vakuutusta. Lisähinta 1-hengen ja 2-hengen huoneesta. Omat liinavaatteet ja pyyhe mukaan (voi vuokrata lisähintaan, 20 euroa).

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu tästä linkistä: https://holvi.com/shop/karhuntalo/product/7ce389262bd2272f20316a4c4f7979db/
Majoituspaketti varataan Frantsilan ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Etsi ilmoittautumislomakkeesta tämän kurssin nimi ja jatka täyttämällä lomakkeen muut kohdat.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

Lisätietoja osoitteesta info@karhuntalo.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!