Soturin sydän -Joogaretriitti

Soturin sydän -Joogaretriitti

23.-25.10.2020

 

Jokainen meistä on oman elämänsä sankari. Soturi. Soturin voima on hänen lempeydessä ja herkkyydessä. Taidossa kuunnella itseä ja omaa sydäntä. Rohkeudessa kulkea siihen suuntaan mihin sydän kutsuu kulkemaan. Joogaretriitissä yhdistyt omaan voimaasi. Kuuntelet mitä sinun sydämelläsi on sinulle kerrottavaa.

Joogaretriitissä tehdään lempeää chakroja tasapainottavaa hathajoogaa, dynaamista hathaa, sydäntä avaavaa yin joogaa + tasapainottava yin & yang jooga. Harjoitukset sopii kaikenlaisille vartaloille hieman jooganneista pitkään joogaa harjoittaneille. Retriitti sisältää valmennuksen myös soturin elämästä ja harjoittamisesta joogamaton ulkopuolella, meditaatioharjoituksia, läsnäolon hetkiä luonnossa ja soturin sydän- seremonian. ​

Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee upeissa peltomaisemissa keskellä pientä idyllistä maalaiskylää. Viikonlopun aikana saamme nauttia myös tunnelmallisesta miljööstä ja herkullisesta kasvisruoasta. Koko viikonloppu on pyhitetty joogalle ja hyvälle ololle!

Soturin sydän

Soturin voima on hänen lempeydessä ja herkkyydessä. Taidossa kuunnella omaa sydäntä. Rohkeudessa kulkea siihen suuntaan mihin sydän kutsuu kulkemaan. Joogaretriitissä yhdistyt omaan voimaasi. Joogaretriitissä harjoitat soturin taitoja. Samoja taitoja mitä tarvitaan elämässä. Lempeää ja rakastavaa asennetta. Myötätuntoa toisia ja ennen kaikkea itseä kohtaan. Joustavaa mieltä. Herkkyyttä kuulla oma itseä. Taitoa tunnistaa omia rajoja. Kaiken toiminnan alla olevaa vakautta ja tyyneyttä. Ja sitten kuitenkin kaikki tehdään lempeän humoristisesti. Ilon pilke silmäkulmassa. Samalla elämän kauneudesta, hyvästä ruuasta ja Frantsilan aidosta maalaismiljööstä ja luonnosta nauttien.

Joogaretriitin ohjelma

PERJANTAI
17.00 Lempeyden soturi – Chakroja tasapainottava lempeä hathajooga ja retriitin rauhaan laskeutuminen
18.30 Illallinen
19.30 Iltaohjelma, rentoutuminen ja meditaatioLAUANTAI
8.00 Rohkeuden soturi -Dynaaminen hathajooga + hoitava joogahieronta itselle
9.30 Aamiainen
10.30 Soturin elämä ja harjoitus joogamaton ulkopuolella -valmennus
11.45 Aistien hurmaa. Valloittavia läsnäolon hetkiä luonnossa
13.00 Lounas​Vapaata aikaa lepoon ja luonnosta nauttimiseen.
Mahdollisuus varata myös luontaishoitoja (omakustanteinen)
Tarjolla teetä ja kahvia15.30 Rakkauden soturi – Sydäntä avaava Yin jooga
17.00 Lempeät löylyt
19.00 Illallinen
20.00 Soturin sydän -​seremonia + meditaatiohetki

SUNNUNTAI
8.00 Tasapainon soturi – Yin & Yang jooga
9.30 Aamiainen
10.45 Sydämen johdattamana -valmennus
12.15 Retriitin päätöstilaisuus & uuden alku
13.00 Lounas ja lähtökahvitHuom. Ohjelma on alustava ja muutokset ovat mahdollisia.


Hinta:
Early Bird hinta 324€ kun ilmoittaudut viimeistään 12.8.2020.​Hinta: 344 € (sis. alv)  Hinta sisältää ohjelman, majoituksen ja maukkaat kasvisruoat.
Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi Soturin sydän -joogaretriitissä. Ilmoittautumiset viimeistään 24.9.2020 mennessä. Sen jälkeen voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja.

Ilmoittautuminen tästä linkistä: http://www.unelmaelama.fi/yhteys.html
Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitteet suoraan Aija Lennolle vähintään viikkoa ennen retriitin alkua. Yhteystiedot löytyy yhteystiedot -kohdasta.

Peruutusehdot:
Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Yhteystiedot:
Eeva Ojalehto (retriittiin liittyvät tiedustelut):
eeva.ojalehto(at)unelmaelama.fi
p. 040 120 7277Aija Lento (Frantsila, majoitukseen ja ruokailuihin liittyvät asiat): aija.lento(at)frantsilanhyvanolonkeskus.fi
​p. 040-591 87 42

Eevalla on 15 vuoden kokemus joogasta ja erilaisten hyvinvointiin
liittyvien kurssien ohjaamisesta.

Aloitin joogan harjoittamisen 2005. Olen ohjannut joogaa säännöllisesti vuodesta 2012 alkaen. Ohjaan viikkotunteja säännöllisesti Yoga Studio Mikkelissä. Oman ohjausmatkan aikana olen ohjannut dynaamista hathajoogaa, restoratiivista Bliss yogaa, Yin joogaa, lämpöjoogaa ja aerial tunteja.

Filosofiani on, että joogan tarkoitus on palvella ihmistä. Olen aikaisemmalta koulutukseltani fysioterapeutti. Pyrin valitsemaan asanat niin, että harjoitukset sopivat kohderyhmälle kehittäen ja sopivasti haastaen. Annan tarvittaessa helpompia ja haastavampia vaihtoehtoja. Jokaisen sisällä on oma guru -viisas joka tietää, mitä kannustan kunnioittamaan ja seuraamaan. Ohjaamisen tapani on lempeän salliva.

Jooga- ja meditaatio-ohjaaja
MB  Elämäntaidon Valmentaja
Työyhteisövalmentaja
NLP Master Practitioner, NLP Personal Coach
Työfysioterapeutti
Mindfulness-ohjaaja CFM

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Palautetta aikaisemmista joogaviikonlopuista Frantsilassa

Pehmeyden ja henkisen puolen muistamisen joogassa saivat viikonloppuna hyvän sysäyksen. Tuki hyvin nykyistä kehitystä.

Rauhallinen ja selkeä ohjaus sopivat ensikertalaiselle todella hyvin. Samoin viikonlopun rauhallinen rytmi. Puitteet retriitille aivan mahtavat!

Saa olla oma itsensä ja tehdä oman tason mukaan. Ei ole vain yhtä oikeaa vastausta onneen, pitää kuunnella itseään.

Viikonloppu antoi hengähdystauon ja aikaa itselle. Hyviä keskusteluja ja hyvää oloa. Keho-mieli yhteyden vahvistumista.

Erittäin positiivinen kokemus. Ehdottomasti tulisin uudestaan ja suosittelisin!