Sydämen Valo – henkinen tietoisuusvalmennus

Sydämen Valo – henkinen tietoisuusvalmennus viikonloppu

13.-15.10.2023

 

Pelkkä tietoisuus uudesta ja paremmasta antaa unelmille siivet!

Tämä valmennusviikonloppu on sinua varten, joka haluat rohkeasti suunnata kohti tulevaa, vaikka et olisikaan siitä niin tarkasti vielä tietoinen. Löydät voimat ja ideat sinusta itsestäsi, kun hiljennyt itsesi äärelle.  Valmennusviikonlopun aikana voit Tuulian vahvassa, mutta lempeässä  ohjauksessa lähteä turvallisesti avaamaan unelmiesi aarreaittaa. Kurkistat ensin sisäisiin esteisiin rohkeasti ja päästät niistä irti.  Kaikki ei tapahdu hetkessä, koska elämä on prosessi. Olet itse sisäinen oppaasi sinun henkilökohtaisella yksilöllisellä matkallasi. Tärkeintä on, että löydät sen tunteen ja ajatuksen, jota kohti voit lähteä suuntaamaan määrätietoisen varmasti.  Olet valmis muutokseen elämässäsi. Toiminta tapahtuu sen jälkeen, kun luotat intuitioosi ja kuuntelet itseäsi.

 

“Kun pidämme airoista kiinni tukevasti veneessä, suuntaamme veneen kohti merkitystä ja tarkoitusta, avutuvat ovet meille kuin itsestään!”

 

Kanssakulkijana, kokemusasiantuntijana ja valmentajana on Tuulia Repo. Tuulia on kokenut omassa elämässään suuria käännekohtia ja haasteita. Kokemuksellaan ja ammattitaidollaan hän osaa olla olla tukenasi henkisellä matkallasi. Tuulia on myös tehnyt jo 23 vuoden ajan töitä ihmismielen ja tunteiden sekä kehollisuuden kanssa omassa yrityksessään. Tuulia on tunnetyöskentelyn ammattilainen, logoart -taideterapiaohjaaja, NLP-ohjaaja, luontaisterapeutti, henkinen valmentaja, työnohjaaja sekä kouluttaja.

 

Vapaaksi vanhasta – kohti omaa sisäistä Sydämen Valoa!

Ajat, joita elämme, eivät ole helpoimmasta päästä, ja monet tarvitsevat tukea juuri nyt. Pelkojen määrä on monella hyvin suuri, eikä kaikilla ole taitoja käsitellä niitä. Tuulia on tukenasi tällä henkisellä tietoisuusmatkallasi, jonka aikana jätetään taakse vanhaa, joka ei enää palvele sinua. Tämä vanha voi olla esim. tunteita, ajatusmalleja ja uskomuksia. Vanhaa puhdistamalla tulee tilaa uudelle ja voit löytää itsestäsi myös aivan uusia vahvuuksia. Pelkästään hiljentyminen ja rauhoittuminen oman itsesi äärelle auttaa sinua tiedostamaan, mihin asioihin elämässäsi kaipaat muutosta. Tämä henkinen tietoisuusvalmennus viikonloppu  saattaa olla sinulle Uusi Alku!

 

Löydä itsestäsi intohimo, tavoitteet, unelmat ja elämänsuunta!

Työkaluina valmennusviikonlopussa käytämme erityisesti voimaannuttavaa maalausta, koska värit avaavat reitin meidän sielumme toiveisiin ja unelmiin. Kukkaterapiatipat, NLP:n menetelmät ja musiikki ovat myös työskentelyssä tukena. Tuulia ohjaa ryhmälle myös kaakaoseremonian, jossa jokainen voi luoda intention toivomalleen asialle.  Toiveet, unelmat ja tavoitteet siirrämme  unelmakartalle eri menetelmillä.

Valmennusviikonloppu on myös hiljentymistä, rentoutumista, hengittämistä, liikettä ja avaavia venytyksiä. Mahtavana lisänä on tietysti maittava kasvisruoka ja yrttisauna, josta saamme perjantaina nauttia.  Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen luonnonkaunis ja rauhaisa ympäristö tukee sinua henkisellä matkallasi kohti uutta.

Olet lämpimästi tervetullut Sydämen Valo -henkiselle tietoisuusmatkalle. Tule juuri sellaisena kuin olet. Kaikki tunteesi ja oman tilan ottaminen halutessasi ovat sallittuja. Tämä valmennusviikonloppu  on suunnattu erityisesti naisille!

 

“Jos haluaisimme avata sydämemme ja tietoisuutemme elämälle, se voisi avata uusia mielenkiintoisia ovia uuden kokemiseen, oppimiseen ja sisäisen valon löytämiseen!”

 

Valmennusviikonloppu alkaa pe 13.10. klo 17 ja päättyy su 15.10. n. klo 15 iltapäiväkahvin merkeissä.

Osoite on Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö, https://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/

 

Valmennusviikonlopun ohjelma:

Perjantai:

klo 16.00 Saapuminen Frantsilan Hyvän Olon Keskukseen, majoittuminen omiin huoneisiin.

klo 17.00 Tutustumista, hiljentymistä sekä läsnäoloharjoituksia.

klo 18.30 Päivällinen

Illalla yrttisauna

 

Lauantai:

klo 8.30 Kehon avausta mm. meridiaanivenytyksillä.

klo 9.00 Aamupala

klo 10.00 Lähdemme tutkimusmatkalle omaan itsemme. Unelmat, toiveet, intohimot esiin!

klo 12.30 Lounas ja lepoa

klo 14.00 Tutkimusmatka jatkuu… Uskomukset, mallit ja estävät tunteet. Miten voit päästä kohti tavoitettasi?

klo 18.00 Päivällinen ja omaa aikaa tai yhdessäoloa.

 

Sunnuntai:

klo 8.30 Aamumeditaatio ulkona sään salliessa.

klo 9.00 Aamupala

klo 10.00 Tavoitteiden, unelmien, intohimon ja elämänsuunnan aarrekartta.

klo 12.30 Lounas

klo 13.30 “Päätösseremonia” ja meditaatio Jotulin puutarhassa. Kahvi.

klo 15.00 Sydämen Valo -valmennusviikonloppu päättyy.

 

Tuulia käyttää ohjelman luomisessa ryhmän energiaa ja omaa intuitioitaan tukena, joten viikonlopun ohjelmaa ei voi täysin tarkasti kellottaa. Ohjelmaan saattaa tulla pieniä muutoksia ryhmän energian niin vaatiessa.

 

Valmentaja, ohjaaja:

Tuulia Repo: Tunnetyöskentelyn ammattilainen, Logoart -taideterapiaohjaaja, henkinen valmentaja, NLP-ohjaaja, työnohjaaja, tunne -ja vuorovaikutuskouluttaja sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Ks. lisää www.lumpeenkukka.fi

Tuulia:

Olen työskennellyt 23 vuotta yrittäjänä tunteiden, ajatusten ja kehollisten menetelmien parissa. Vuosien saatossa olen kokenut tärkeimmäksi merkityksen ja elämän tarkoituksen, Sydämen unelmien toteutumisen! Kun olen kulkenut kohti unelmiani, olen löytänyt itsestäni samalla paljon uusia tuntemattomia vahvuuksia. Tämä on johtanut tieni terapiatyöhön, ohjaamiseen, valmentamiseen, kouluttamiseen sekä työnohjaukseen.

Olen kokenut elämäni matkalla monia vaikeita haasteita ja välillä koonnut itseäni sirpaleista, mutta toivon, luottamuksen ja unelmien avulla pysynyt kuitenkin polullani. Olen tavoitellut esteistä huolimatta omaa elämäntehtävääni ja merkitystä. Haluan auttaa myös muita ihmisiä löytämään itsestään rohkeuden, rakkauden ja voiman sekä myös oman henkilökohtaisen tietoisen polun, jota on kevyempi kulkea. Haluan valmentaa, jotta ihmiset voisivat toteuttaa omat mahdollisesti vielä piilossa olevat unelmansa. Olen luonut useita menetelmiä, jotta tämä olisi mahdollista. Näitä menetelmiä pääset kokemaan Sydämen Valo -henkisessä tietoisuusvalmennus viikonlopussani.

 

 

 

 

Kokemuksia Tuulian valmennuksista ja kursseista:

“Kävin Tuulian uravalmennuksessa ja sain hänen avullaan nostettua pintaan vanhoja edellisiltä sukupolvilta tulleita pelkoja sekä omia riittämättömyyden ja häpeän tunteita liittyen menestykseen omalla urallani. Tuulia ohjasi lempeästi minut maalaamisen ja kukkatippojen avulla vapautumaan näistä vanhoista tunteista, joita en enää tarvinnut tässä hetkessä. Valmennuksen avulla pääsin aivan uusille poluille oman yritykseni kanssa ja uskalsin lähteä kulkemaan syvemmin ja rohkeammin omaa sydämen kutsumukseni tietä. Suosittelen lämpimästi Ilontuulian uravalmennusta! “

“Aikajanani oli mutkainen ja jaksotin sen seitsemän vuoden jaksoihin. En tiedä oliko syynä värit vai mutkainen polku, mutta sain siitä enemmän irti kuin aiemmin.  Tuulia pyysi meitä miettimään merkittäviä tapahtumia, ajanjaksoja, menetyksiä, tunnelmia, tunteita, oppimiskohtia jne. koko elämän ajalta. Tein uusia oivalluksia siitä, miten lapsuuteni ja nuoruuteni on vaikuttanut minun elämääni ja mitä heijasteita sieltä löytyi elämäni isoihin oppiläksyihin. Sitten maalattiin vasemmalla kädellä isolla sudilla peitevärillä kostealle paperille mitä ikinä alitajunta meille syötti. Oli kyllä hieno ja oivalluttava kokemus! ” – Virpi

“Sun valmennus on ollut niin kokonaisvaltaisesti turvaa kokonaisuus ja mun mieltä parantava niin monelta osa-alueelta, että mä olen ollut kaikinpuolin rohkeampi kuin aiemmin, olemaan avoin ja vastaanottavainen näihin henkisiin asioihin. Joten sun valmennus aukaisi jonkun turbo vaihteen auki.” – Eeva

 

Hinta:

240 € sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit, seremoniakaakaon ja kukkatipat.

Sitovan ilmoittautumisen jälkeen laitan sinulle laskun valmennusviikonlopusta. Yrittäjänä voit saada laskun mahdollisesti vähennettäviin kuluihin.

Täysihoito 180 € maksetaan paikan päällä.

Peruutusehto:  Koko maksu  (veloitamme kuitenkin toimistokulun 40€ ) palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan sitovan  ilmoittautumisesi jälkeen sairaudesta, joka on kurssin ajankohtana.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan  Tuulialle viimeistään 29.9.2023: info@lumpeenkukka.fi Vapaita paikkoja voi tiedustella valmennusviikonloppuun saakka. Tuulia: 0407036453.

 

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset:

Aija Lento 0405918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä rentouttava yrttisauna, jossa on  kaikki Fratsilan hygieniatuoteet käytettäväissä. Täysihoidon hinta on 180€ omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoito maksetaan Frantsilassa paikan päällä. Varaathan täysihoitopaketin heti, kun olet ilmoittautunut!

 

Majoittuminen ja ruokailu: Majoittuminen on 2–4 hengen tunnelmallisissa huoneissa, ja ruoka on maittavaa luomukasvisruokaa. Allergiat ja ruokavaliot huomioidaan. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavalioista ajoissa Aija Lennolle. Voit kysyä myös yhden hengen huonetta lisämaksusta.

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu, joten huolehdithan, että oma vakuutuksesi on kunnossa.

Sydämen Valo -viikonloppuun voi osallistua max 12 henkilöä.