Sydäntietoisuuden retriitti

Sydäntietoisuuden retriitti

27.-29.10.2023

 

Sydäntietoisuuden retriitissä yhdistyt oman sydämesi viisauteen. Saat olla olemassa itseäsi varten ja nauttia olostasi.

Retriitissä juurrut vahvasti omaan luonnollisen olemisen tilaan mikä tuntuu levollisena ja tyynenä hyvänä olona kehossa. Olo on kuin onnesta kehräävällä kissalla!

Saat ravita kehoasi maistuvilla kasvisruoilla. Tehdä tasapainottavaa ja rauhoittavaa joogaa ja kokeilla qi gongia. Saat uppoutua viipymään luonnon kauneuden äärellä ja kokoontua yhteisiin inspiroiviin keskusteluihin ja rauhallisiin meditaatiohetkiin. Välillä nauretaan yhdessä. Saat kuulla hiljaisuudesta kumpuavat oman sydämesi viisaat viestit. Tulossa on myös Wisdom of Heart täydenkuun seremonia sekä sound healing meditaatio tiibettiläisin äänimaljoin ja kanteleen sävelin. Kyllä! Paratiisi on täällä!

Kun kaipaat elämääsi hyvää oloa ja jotain sielukkaampaa.

​Tule. Sinut on kutsuttu.

Ilolla & Rakkaudella, Eeva

 

Retriitin ohjelma
PERJANTAI
17.00 Opening circle
Retriitin rauhaan laskeutuminen
18.30 Illallinen
19.30 Iltaohjelma, rentoutuminen ja meditaatio

LAUANTAI
8.00 Heart opening bliss yoga + hellivä ja hoitava joogahieronta itselle
9.30 Aamiainen
10.30 Sydäntietoinen elämä -valmennus
11.45 Syksyn valoa ja läsnäolon hetkiä luonnossa
13.00 Lounas
Hiljaisuuden kuiskeet – Iltapäivä vapaa
15.30 Tee & kahvihetki
16.00 Afternoon serenity -meditaatio
16.30 Yrittisaunan löylyt & jalkakylpyhetki
18.30 Illallinen
19.00 Wisdom of heart – Full moon Ceremony
Sound healing meditaatio

SUNNUNTAI
8.00 Free flow – Qi gong
9.30 Aamiainen
10.45 Askeleet sydämen polulla -valmennus
12.15 Closing circle
Retriitin päätöstilaisuus & uuden alku
13.00 Lounas ja lähtökahvit

Retriitti tuo mukanaan leppoisan lämminhekistä yhdessä olemista ja tilaa itselle. Sydäntietoisuuden retriitissä keskustellaan ja vietetään aikaa myös hiljaisuudessa.

 

Sydäntietoisuus

Sydäntietoisuuden retiitissä vahvistat yhteyttä itseesi ja omaan sisimpääsi. Pääset kuulemaan hiljaisia signaaleja sisältäsi. Hellit ja hoidat myös kehoasi ja maadoitut samalla ympäröivään maalaisluontoon.

Vahvistat sydäntietoisuuttasi, iloa ja rakkauden tunnetta itseäsi. Sitä kautta korkea värähtelysi vahvistuu ja se on kuin virittäisit herkän instrumentin juuri oikealla taajuudelle soittamaan kepeitä, harmonisia ja puhtaita säveliä korkeilla taajuuksilla.

Stressioireet saa hellittää. Retriitti luo tilaa lempeälle hiljentymiselle. On aikaa olla omissa ajatuksissa ja on tilaa myös levätä seurassa. Sydän tietoisuuden retriitissä pääset yhteyteen omaan sieluusi ja syvät keskustelut myös ravitsee. Samalla retriitti kutittelee ja tuo mukanaan inspiraatiota, elämän iloa.

Retriitti antaa henkistä pääomaa mistä on sinulle hyötyä ja iloa pitkäksi aikaa. Oman itsen hoitaminen on tärkeää ja arvokasta. Se, että sinä voit hyvin auttaa myös muita lähipiirissäsi olevia. Itseä kannattaakin vaalia hyvin.

 

Sydäntietoisuuden Retriittiin osallistuminen lisää henkistä pääomaa

Sydäntietoisuuden retriitti vaikuttaa myönteisesti samantien ja sillä voi hyvin olla myös kauaskantoisia vaikutuksia.
Retriitin aikana tulet todennäköisesti selkeästi huomaamaan miten kehosi asettuu luonnollisen hyvän olon tilaan. Tuossa tilassa kehon hormonnitominta ja hermosto rauhoittuu. Keho asettuu homeostaasin tasapainon tilaan. Mikäli olet kärsinyt pitkään ylivirittyneisyydestä tai jaksamisongelmista voi retriitti olla vahva alkusykäys ja edistää toipumista.

Retriitin aikana keho muistaa jälleen miltä levollinen rauhan tunne tuntuu. Kun keho on sen löytänyt, siihen on helpompaa palata uudelleen myös retriitin jälkeen.

Moni löytää retriitin kautta myös konkreettisia keinoja miten voi hoitaa itseä entistäkin paremmin.

Sydäntietoisuuden retriitti vahvista yhteyttä omaan sisimpääsi. Tuota yhteyttä on helpompaa vaalia myös retriitin jälkeen. Lisäksi retriitti voi tuoda mukanaan kullanarvoisia ideoita ja oivalluksia, vahvistusta asioille mitkä jo tietää. Toisinaan retriitti voi olla sykäys uuteen itseä paremmin palvelevaan suuntaan.

Omat oivallukset voivat olla elämässä kantavana voimana vielä vuosikymmenten päästäkin. On yksilöllistä mitä kukin retriitistä poimii mukaansa. Varmaa on, että retriitti vaikuttaa, joka tapauksessa elämäsi laatuun myönteisesti.

 

Frantsilan Hyvän Olon Keskus

Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee Hämeenkyrössä keskellä kumpuilevaa peltomaisemaa. Autenttisen tunnelmallinen vanhan ajan miljöö jo itsessään kutsuu rauhoittumaan.

Osoite: Kyröspohjantie 320
Hämeenkyrö 39100

 

Palautetta aikaisemmista Unelma Elämän retriiteistä Frantsilassa

Retriitissä intuitio tulee lähemmäksi ja pääsee lähemmäksi omaa ydinminää. Siitä seuraa viisaammat elämänvalinnat.

Retriitti oli ihan käänteentekevä kokemus. Todella hoitava, rauhoittava ja monipuolinen. 

Kiitos tästä ihanasta ajasta, minkä osain viettää täällä. Se aika jää syvälle sydämeen. Eeva olet lumoava voima. Olen luonut tähän ryhmään uskomatonta sisäistä energiaa ja säteilevää lämpöä. Paikka on paras mahdollinen tällaiselle kurssille. 

Erittäin positiivinen kokemus. Ehdottomasti tulisin uudestaan ja suosittelisin!

 

Ohjaajana innostava, sielukas ja valovoimainen Eeva Ojalehto

On aina ihmeellistä nähdä miten ohjaamani retriitit vaikuttaa. Niissä on aivan oma käsinkosketeltava taika. Olen ohjannut kymmeniä retriittejä eri puolilla Suomea 10 vuoden ajan. On ihanaa miten monet tulevat retriitteihin yhä uudelleen.

Jokainen retriitti on uniikki ja ainutlaatuinen. Mitä pidempään olen niitä ohjanut sitä vahvemmin olen nähnyt myös niiden vaikutuksen.

Retriitit vaikuttavat asettaen kehon tilaan missä se pääsee elpymään. Samalla niistä saa antia pidemmäksi aikaa. Olen kuullut myös monia tarinoita miten ohjaani retriitti on ollut monelle elämän käännekohta.

Olen koulutukseltani alunperin työfysioterapeutti ja kehollisuuden lisäksi kiinnostuin hyvin vahvasti ihmisen psyykkisestä ja henkisestä puolesta. Olen koulutuksltani mm. MB Elämäntaidonvalmentaja, mindfulness-ohjaaja, jooga- ja meditaatio-ohjaaja ja NLP Master Practitioner. Olen opiskellut ihmisen ihmeellistä kokonaisuutta 20 vuotta. Ihminen on moniulotteinen kokonaisuus ja oma toiminnassani kunnioitan holistisuutta- kokonaisvaltaisuutta.

Retriitit nojaa vahvasti myös kokemukselliseen oppimiseen missä opitaan kokemalla asioita itse henkilökohtaisesti ja kehollisesti.

​Kunnioitan vahvasti myös feminiinistä prinsiippiä ja se näkyy vahvana intuitiivisena tapana ohjata ryhmiä. Ammennan myös omasta elämänkokemuksestani, sen kuopista ja sen valoisista hetkistä. Retriitti muotoutuu aina vuorovaikutuksessa ryhmän ja tilanteen kanssa, vahvassa flown ja syvän läsnäolon virrassa.

​Olet lämmöllä tervetullut!

 

Eevalla on viidentoista vuoden kokemus erilaisten hyvinvointiin
liittyvien kurssien ohjaamisesta.

MB  Elämäntaidon Valmentaja
Työyhteisövalmentaja
NLP Master Practitioner, NLP Personal Coach
Työfysioterapeutti
Mindfulness-ohjaaja CFM
Jooga- ja meditaatio-ohjaaja

 

 

 

 

Hiljaisuus ja puhuminen retriitin aikana

Tässä retriitissä hiljaiset hetket ja keskustelut vuorottelevat. Retriitti luo tilan olla omassa itsessä ja ammennetaan voimaa myös yhteisestä ryhmästä.

Retriitissä voi kokea myös ryhmän luovaa turvaa ja tukea. Voi kokea olevansa hyväksytty ennestään tuntemattomien ihmisten taholta ja miten toiset haluavat sinulle hyvää.

Retriitin ajaksi suosittelen mediapaastoa. Mediapaasto syventää hiljentymistä ja on palkitsevaa kokonaisuudessaan. Retriitin päättyessä todellakin huomaa miten hyvä olo on kun on viettänyt viikonlopun autenttisesti.

 

Hinta:
Retriitin ohjaus 220€ (sis. alv)  Hinta sisältää retriittiviikonlopun ohjelman + tilavuokran.
Hinta ei sisällä majoitusta ja ruokailuita.

Majoitus & ruoka:
200€ (sis. alv:n). Maksetaan paikan päällä Frantsilan hyvän olon keskuksessa.
Sisältää majoituksen ja maukkaat monipuoliset kasvisruoat. Ota mukaan omat lakanat ja pyyhe. Sellaiset voi myös vuokrata hintaan 30€/setti.

Varaus ja peruutusehdot:
Retriittiviikonloppua koskee Unelma Elämän varaus ja peruutusehdot.
Osallistuja on velvoitettu tutustumaan niihin.
https://www.unelmaelama.fi/varaus-ja-peruutusehdot.html

 

Mitä retriitissä saat:

Retriitissä saat nauttia kehollisesta hyvän olon tilasta ja kehräävistä onnen hetkistä. Lisäksi saat paljon aineetonta henkistä pääomaa mitä sinulta ei koskaan oteta pois ja anti kulkee mukanasi loppuelämän ajan.

​-2 yön majoituksen
-2 aamiaista
-2 lounasta
-2 illallista
-ohjatun rentousharjoituksen
-runsaasti meditaatioharjoituksia
-sydäntä avaavan joogaharjoituksen
-hellivän ja hoitavan joogahieronnan itselle
-Free flow -qi gong harjoituksen
​-Wisdom of heart – täyden kuun seremonian
-sound healing meditaatiomatkan
-sydäntietoisuuden vahvistumista
-retriitti on kokonaisuudessaan valmennuksellinen kokonaisuus
-Eeva Ojalehdon inspiroivan ja kannustavan läsnäolon
-ryhmän tuen
+ paljon muuta

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Paikkoja on rajoitetusti. Vahvistaaksesi oman paikkasi kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin. ​

Varaa paikkasi

Eeva Ojalehto: eeva.ojalehto(at)unelmaelama.fi p. 040 120 7277
Aija Lento (Frantsila): aija.lento(at)frantsilanhyvanolonkeskus.fi p. 040-591 87 42

Sydämellisesti tervetuloa!