Tule Naiseksi – joka Olet!

Tule Naiseksi – joka Olet!

26-28.6.2020

 

Miten löydän voiman itsestäni?

Stressaava ja epävarma elämä ja tunne-elämän pyörteet kuluttavat voimavaroja. Miten voin arjessa saada voimani takaisin? Miten käsittelen tunteitani? Tule voimaantumaan ja löytämään työkaluja arjessa jaksamiseen? Miten voin saada luottamuksen takaisin?

Naiset kantavat tiedostamattaan sukupolvien suorittamisenergiaa ja myös nykypäivän vaatimukset kuluttavat. Kaikki väsymys, jota naiset kokevat esim. lapsen synnyttyä tai ylipitkien työpäivien tai työttömyyden seurauksena, varastoituu kehoomme ja mieleemme. Tämä voi jatkossa näkyä kehon sekä mielen uupumuksena. Tunteet voivat heilahtaa pienestäkin epäonnistumisesta tai kolhusta. Kun tulet tietoiseksi stressitilasta, joka on lukkiutunut sisällesi, voit päästää siitä myös irti eri menetelmien avulla. Sen jälkeen uudella ihanalla naisenergialla ja luovuuden voimalla on mahdollista avautua.

Kurssin vetäjänä toimii logoart -taideterapeutti, tunnekeskeinen terapeutti ja -hyvinvointivalmentaja       (Tarja) Tuulia Repo, tarja@lumpeenkukka.fi, puh. 040 7036453

Tuulia on itse kokenut useita uupumisen jaksoja elämänsä aikana ja voi kokemuksensa kautta samaistua uupumisen tilaan ja ymmärtää myös, kuinka uupumuksesta voi selviytyä ja löytää uudelleen omat voimavaransa.

Tuulia työskentelee tunnekeskeisenä terapeuttina, hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana Tampereella Tunnekeskus Lumpeenkukassa. Katso: lumpeenkukka.fi

Kurssilla voit lähteä kuuntelemaan itseäsi ja hiljentymään elämäntilanteesi äärelle. Luonto ja hiljaisuuden äärellä. Rauhoittuminen nostaa myös tunteita pintaan ja näitä tunteita voit työstää turvallisessa ympäristössä.  Tuulia johdattelee sinut lempeästi oman itsesi äärelle ja voit saada ryhmästä myös tarvittavaa vertaistukea.  Maittava kasvisruoka, ihana yrttisauna ja kaunis luonnonmukainen ympäristö tukevat voimaantumistasi.

Työskentelyssä käytämme hiljentymisen lisäksi erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä.  Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista, uskomuksista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita!  Tuulia tekee myös ryhmälle yhteisesti energiahoitoa, käyttäen välineinä musiikkia, ääntä ja kanavoitua energiaa. Tarja Tuulian johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen. Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat. Voit ostaa myös edulliseen hintaan muita Tuulian kehittämiä kukkatippasekoituksia.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Voit varata halutessasi myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

Kurssi alkaa pe klo 16 ( klo 19 illallinen ) ja päättyy su klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä.

Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä.

Kurssipaikan osoite on Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö, https://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/

Kurssin hinta: 160 € sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat. Työttömät ja kotiäidit 140 € sis. alv 24%. Varausmaksu 80 € maksetaan ilmoittautuessa ja loppumaksu maksetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Saat laskun, jolla voit maksaa molemmat maksut.

Peruutusehto: Varausmaksua ei palauteta ilmoittautumisajan jälkeen. Koko kurssimaksu (veloitamme toimistokulun 40€) palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan ilmoittautumisajan jälkeen sairaudesta, joka on kurssin ajankohtana.

Ilmoittaudu kurssille 12.6. mennessä Tuulialle tarja@lumpeenkukka.fi. Vapaita paikkoja voi kysellä kurssiin asti.

 

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset: Aija Lento 0405918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä yrttisauna, hinta on 159€ omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoito maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Kurssille otetaan max 9-12 henkilöä / kurssi. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssiin saakka. Koronaan liittyvät lakisäädökset otetaan huomioon ja kurssipaikkatilanne elää sen mukaan.

Katso kurssista lisää: lumpeenkukka.fi