Tule Naiseksi – joka Olet!

Tule Naiseksi – joka Olet!

6.-8.11.2020

 

Miten löydän voiman itsestäni?

Stressaava elämä, epävarmuus ja tunne-elämän pyörteet kuluttavat voimavaroja. Miten voin arjessa saada voimani takaisin? Miten käsittelen tunteitani? Tule voimaantumaan ja löytämään työkaluja arjessa jaksamiseen? Miten voin saada luottamukseni takaisin?

Naiset kantavat tiedostamattaan sukupolvien suorittamisenergiaa ja myös nykypäivän vaatimukset kuluttavat. Kaikki väsymys, jota naiset kokevat esim. lapsen synnyttyä tai ylipitkien työpäivien tai työttömyyden seurauksena, varastoituu kehoomme ja mieleemme. Tämä voi jatkossa näkyä kehon sekä mielen uupumuksena. Tunteet voivat heilahtaa pienestäkin epäonnistumisesta tai kolhusta. Kun tulet tietoiseksi stressitilasta, joka on lukkiutunut sisällesi, voit päästää siitä myös irti eri menetelmien avulla. Sen jälkeen uudella ihanalla naisenergialla ja luovuuden voimalla on mahdollista avautua.

Kurssin vetäjänä toimii logoart -taideterapeutti, tunnekeskeinen terapeutti ja -hyvinvointivalmentaja    Tuulia (Tarja) Repo.   040 703 6453 info@lumpeenkukka.fi, www.lumpeenkukka.fi

Tuulia on itse kokenut useita uupumisen jaksoja elämänsä aikana ja voi kokemuksensa kautta samaistua uupumisen tilaan ja ymmärtää myös, kuinka uupumuksesta voi selviytyä ja löytää uudelleen omat voimavaransa.

Tuulia työskentelee tunnekeskeisenä terapeuttina, hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana Tampereella Tunnekeskus Lumpeenkukassa.

 

°     °     °     °

Kurssilla voit lähteä kuuntelemaan itseäsi ja hiljentymään elämäntilanteesi äärelle.  Luonto ja hiljaisuus tukevat prosessia. Rauhoittuminen nostaa myös tunteita pintaan ja näitä tunteita voit työstää turvallisessa ympäristössä.  Tuulia johdattelee sinut lempeästi oman itsesi äärelle ja voit saada ryhmästä myös tarvittavaa vertaistukea.  Maittava kasvisruoka, ihana yrttisauna ja kaunis luonnonmukainen ympäristö tukevat voimaantumistasi.

Työskentelyssä käytämme hiljentymisen lisäksi erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä.  Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista, uskomuksista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita!  Tuulia tekee myös ryhmälle yhteisesti energiahoitoa, käyttäen välineinä musiikkia, ääntä ja kanavoitua energiaa. Tarja Tuulian johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen. Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat. Voit ostaa myös edulliseen hintaan muita Tuulian kehittämiä kukkatippasekoituksia.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Voit varata halutessasi myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

 

Kurssi alkaa pe klo 16 (klo 18 illallinen) ja päättyy su klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä.

Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä.

Kurssipaikan osoite on Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö, https://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/

Kurssin hinta:

  • 190 € sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat.
  • Työttömät ja kotiäidit 170 € sis. alv 24%
  • Kurssimaksu maksetaan Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille FI14 4726 0010 0471 78 ilmoittautumisen yhteydessä. Laita viestikenttään kurssin nimi, kurssin pvm ja oma nimesi.
  • Peruutusehto: Koko kurssimaksu (veloitamme toimistokulun 40 €) palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan ilmoittautumisajan jälkeen sairaudesta, joka on kurssin ajankohtana.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu kurssille 25.10. mennessä Tuulialle info@lumpeenkukka.fi  ja ilmoita samalla halutessasi Aija Lennolle täysihoidosta. Aijan tiedot alla. Vapaita paikkoja voi kysyä kurssiin asti.

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset:

Aija Lento 0405918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä yrttisauna, hinta on 179 € omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoito maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Kurssille otetaan max 12 henkilöä / kurssi. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssiin saakka. Koronaan liittyvät lakisäädökset otetaan huomioon ja kurssipaikkatilanne elää sen mukaan.

Tule Naiseksi – joka Olet -kurssilaisen kokemuksia viestinä muille Naisille:

  • Suosittelen kurssia kaikenikäisille naisille! Auttaa käsittelemään tunteita, niitä vaikeitakin. Porukan voima on uskomaton, toisista saa paljon tukea ja energiaa. Mukana oli kaikenikäisiä naisia. Maalausta jännitin etukäteen, mutta hyvin se sujui kokemattomaltakin. -M.L.
  • Naiskurssilla tehdään paljon tunnetyöskentelyä, koitetaan avata ja sallia kaikenlaisia tunteita. Ryhmädynamiikka oli lämmin ja tukeva. Kiva huomata, että kaikilla osallistujanaisilla on lopulta aika samalaisia aiheita ja ongelmia.
  • Ohjaaja loi turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen sai jakaa itselleen tärkeitä asioita. Monipuoliset menetelmät olivat sopivia, sopivassa rytmissä, joten jäi omaa aikaa myös pohtia omaa tilannetta. Prosessit pääsivät hyvin käyntiin. Ryhmässä vallitsi rakkaudellinen hyvä energia ja ryhmäläiset tukivat toinen toisiaan. -Teija
  • Kurssi ei katso ikää tai elämäntilannetta, se on tarkoitettu kaikille naisille. Tule avoimin mielin ottamaan askel sisimpääsi, naiseutesi juurille. <3:lla Marjo