Tule Naiseksi – joka Olet!

  Tule Naiseksi – joka Olet!

-kurssi Frantsilassa 7.-9.6.2019

Muutos on sinulle mahdollisuus!

Tule löytämään itsestäsi voima muutokseen. Olet ehkä miettinyt pitkään jotain unelmaasi, mutta sen toteuttaminen tuntuu mahdottomalta. Kurssi on myös sinua varten, joka olet suurten muutosten pyörteissä.

Kurssilla voit lähteä matkalle omaan itseesi, omaan vahvuuksiisi tunteiden työstämisen kautta. Tarja johdattelee sinut lempeästi tiedostamattomien tunteiden äärelle ja voit sen jälkeen nähdä unelmasi kirkkaampana ja lähteä myös toteuttamaan sitä uudella voimalla. Kurssi on myös sinua varten, joka olet suurten muutosten keskellä ja tarvitset siihen tukea.Voit tulla kurssille, vaikka olisit jo aiemmin osallistunut Tule Naiseksi – joka olet kurssille, koska uuden ryhmän kanssa voit löytää taas uusia naisellisia puolia itsestäsi!

Tunnetyöskentelyssä käytämme erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä. Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita! Tarja tekee myös ryhmälle yhteisesti energiahoitoa, käyttäen väileinä musiikkia, ääntä ja kanavoitua energiaa.Tarjan johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen.

Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Voit varata halutessasi myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

Kurssi alkaa perjantaina klo 16 ( klo 19 illallinen ) ja päättyy sunnuntaina klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä.  Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä.

 

Kurssin vetäjät: Tunnekeskeinen taideterapiaohjaaja ja -hyvinvointivalmentaja Tarja Repo ja toinen vetäjä vielä avoinna.

Tarja työskentelee tunnekeskeisenä terapeuttina, hyvinvointivalmentajana, kouluttajana ja työnohjaajana Tampereella Tunnekeskus Lumpeenkukassa, Tarjalla on myös vastaanotto Toijalassa. ks.

www.lumpeenkukka.fi.

 

Kurssin hinta: 210 € sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat.

Kotiäidit 190€. Kurssille otetaan max 14 henkilöä / kurssi. Myös osamaksumahdollisuus!

 

Ilmoittautuminen Tarjalle 040-7036453/tekstiviesti tai tarja@lumpeenkukka.fi. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisajan päätyttyä Tunnekeskus Lumpeenkukan tilille FI14 4726 0010 0471 78 viestillä: Frantsilan kurssi ja pvm. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssiin saakka.

 

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta: Aija Lento 040-5918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen ryhmähuoneessa sekä yrttisauna, hinta on 159€ omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoto maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

Kurssipaikan osoite, Kyröspohjantie 320, Hämeenkyrö