Tule Naiseksi – joka Olet!

  Tule Naiseksi – joka Olet!

 7.-9.6.2019

 

Muutos on sinulle mahdollisuus!

Tule löytämään itsestäsi voima muutokseen. Olet ehkä miettinyt pitkään jotain unelmaasi, mutta sen toteuttaminen tuntuu mahdottomalta. Kurssi on myös sinua varten, joka olet suurten muutosten pyörteissä.

Kurssin vetäjinä toimivat logoart -taideterapeutti, tunnekeskeinen terapeutti ja -hyvinvointivalmentaja Tarja Tuulia Repo ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja Kati Koskinen.

Lisätietoja kurssista www.lumpeenkukka.fi

Kurssilla voit lähteä matkalle omaan itseesi, omaan vahvuuksiisi tunteiden työstämisen kautta. Tarja johdattelee sinut lempeästi tiedostamattomien tunteiden äärelle ja voit sen jälkeen nähdä unelmasi kirkkaampana ja lähteä myös toteuttamaan sitä uudella voimalla. Kati kuljettaa sinua tunteiden äärelle tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien avulla. Kurssi on myös sinua varten, joka olet suurten muutosten keskellä ja tarvitset siihen tukea. Voit tulla kurssille, vaikka olisit jo aiemmin osallistunut Tule Naiseksi – joka olet kurssille, koska uuden ryhmän kanssa voit löytää taas uusia naisellisia puolia itsestäsi!

Tunnetyöskentelyssä käytämme erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä, kuten maalaamista, liikettä ja tanssia, musiikkia, hengitystä ja mielikuvatyöskentelyä.  Teemana on päästää irti vanhoista negatiivisista ajatusmalleista ja tunteista, jotka liittyvät naiseuteemme. Maalaamme märkää märällä tekniikalla, jonka avulla voimme purkaa vanhoja tunteita ja ajatusmalleja, sekä luoda jotain uutta ja ainutlaatuista. Aikaisempaa kokemusta taiteellisista menetelmistä ei tarvita! Tarja Tuulia tekee myös ryhmälle yhteisesti energiahoitoa, käyttäen välineinä musiikkia, ääntä ja kanavoitua energiaa. Tarja Tuulian johdolla tehdään myös kehoa avaavia meridiaanivenytyksiä.

Tutustumme myös kukkatippoihin ja niiden harmonisoivaan vaikutukseen. Jokainen saa mukaansa Naiseus -kukkatipat.

Tule mukaan rohkeasti rentona omana itsenäsi! Ota mukaan joogamatto tai muu alusta ja rennot joustavat vaatteet. Voit varata halutessasi myös mukaasi naisellisia hameita, mekkoja, huiveja, koruja ja kenkiä.

Kurssi alkaa pe klo 16 ( klo 19 illallinen ) ja päättyy su klo 16 iltapäiväkahvin merkeissä.

Kurssiin sisältyy rentouttava yrttisauna, jossa on kaikki Frantsilan hygieniatuotteet käytettävissä.

Kurssille otetaan max 12 henkilöä / kurssi. Voit kysyä vapaita paikkoja kurssiin saakka.

Kyselyt ja ilmoittautumiset Tarja Tuulialle 23.5 mennessä. 040-7036453 tai email tarja@lumpeenkukka.fi tai lumpeenkukka.fi sivuilta.

Kurssin hinta: 220 € sis. alv 24%, ohjauksen, materiaalit ja kukkatipat. Kotiäidit 190 € sis. alv 24%. Myös osamaksumahdollisuus! Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautuessa ja loppumaksu maksetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Saat laskun, jolla voit maksaa molemmat maksut.

Jos ilmoitat kurssille itsesi ja ystäväsi, saatte molemmat 10% alennuksen kurssihinnasta.

Peruutusehto: Varausmaksua ei palauteta ilmoittautumisajan jälkeen. Koko kurssimaksu ( veloitamme toimistokulun 40€) palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan ilmoittautumisajan jälkeen sairaudesta, joka on kurssin ajankohtana.

Kurssipaikan osoite on Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Lisätiedot majoituksesta, ruokailusta sekä varaukset:

Aija Lento 0405918742 tai info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi . Voit varata Aijalta täysihoitopaketin, johon kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja yöpyminen sekä yrttisauna, hinta on 159€ omin lakanoin ja pyyhkein. Täysihoito maksetaan Frantsilassa paikan päällä.

Tule Naiseksi – joka Olet -kurssilaisen kokemuksia viestinä muille Naisille:

  • Suosittelen kurssia kaikenikäisille naisille! Auttaa käsittelemään tunteita, niitä vaikeitakin. Porukan voima on uskomaton, toisista saa paljon tukea ja energiaa. Mukana oli kaikenikäisiä naisia. Maalausta jännitin etukäteen, mutta hyvin se sujui kokemattomaltakin. -M.L.
  • Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa syventää itsetuntemustaan ihmisenä ja naisena! -Kirsi
  • Ympäristö aivan mahtava. Lempeä kurssi, sai olla oma itsensä.  -Mimu
  • Ihana kurssi, turvallinen paikka avata tunteitaan ja sisäistä maailmaa. Kurssipaikka oli loistava. Sain rohkeutta oman naiseuden ilmaisuun. -A-K
  • Ohjaaja loi turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen sai jakaa itselleen tärkeitä asioita. Monipuoliset menetelmät olivat sopivia, sopivassa rytmissä, joten jäi omaa aikaa myös pohtia omaa tilannetta. Prosessit pääsivät hyvin käyntiin. Ryhmässä vallitsi rakkaudellinen hyvä energia ja ryhmäläiset tukivat toinen toisiaan. -Teija