Uniretriitti

Uniretriitti

 17-18.10.2020

 

Retriitti on suunnattu sinulle, joka etsit apua unettomuuteen, olet kiinnostunut unihyvinvoinnista, tai etsit vaihtoehtoista tapaa lähestyä unen tuomia haasteita.

Uniretriitti tarjoaa kattavan tietopaketin unettomuudesta, sen lääkkeettömistä hoitovaihtoehdoista, ravinnon ja liikunnan sekä palautumisen ja rentoutumisen merkityksestä sekä mielen ja tunteiden hallinnasta. Ajatuksena on tutkia omaa untaan, ”tieteilijänsilmälasien”-läpi ja saada eväitä parempaan uneen.

Unta tarkastellaan myös itämaisen parantamisnäkemyksen kautta, ja teemme erilaisia kehoa- ja mieltä tasapainottavia rentoutumisharjoituksia. Uniretriitin kruunaa Frantsilan alkavan kesän vihertävä ja rauhoittava maisema ja tunnelma sekä Aijan tarjoama kasvisruoka.

Uniretriitin ohjaajana toimii Anne Lehtonen. Anne on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja lymfaterapeutti. Lisäksi hän on opiskellut Frantsilassa diplomi-shiatsuterapeutiksi. Anne on Uniliiton kouluttama Uniryhmien vetäjä. Hän opiskelee myös kiinalaistalääketiedettä ja tekee ahkerasti Qigong-ohjaajaopintoja. Anne on vetänyt erilaisia rentoutusryhmiä Tampereen seudulla jo muutaman vuoden ajan.

 

Aika: 17.10. lauantaina klo 10 – 18 ja 18.10.2020. sunnuntai klo 9-15
Paikka: Frantsilan Hyvän Olon Keskus – Hämeenkyrö – Kyröspohjantie 320
Hinta: Uniretriitin hinta on 280€ (sis.alv) hintaan kuuluu retriitin ohjelma, materiaalit, ruokailut sekä majoitus.
Majoitus ja ruokailut: Uniretriitin hintaan kuuluu sekä majoittuminen, että ruokailut. Majoittuminen tapahtuu ryhmähuoneissa, otathan mukaan omat liinavaatteet. (Frantsilasta 25€) Majoituksen hintaan kuuluu myös lauantai-iltana yrttisauna. Ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta, kasvisruokaa ja erittäin maukasta. Jos sinulla on tarve erityisruokavaliolle tai sinulla on ruoka-aineallergioita, tai sinulla on kysyttävää majoituksesta, ole yhteydessä suoraan Frantsilan hyvänolon keskukseen. (yht.tiedot alla)
Ota mukaan: Muistiinpano välineet, mukavat lämpimän rennot vaatteet, säänmukaiset ulkoiluvaatteet, majoittujille omat liinavaatteet ja pyyhe.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Uniretriittiin viimeistään 17.9.2020. Retriitti toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5. Laskutus tapahtuu toukokuun alkuviikolla, kun osallistujamäärä on lopullisesti varmistunut. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu Uniretriittiin alla olevan linkin kautta.
Lisätiedot: Retriitin sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä retriitin ohjaajaan Anneen. Majoitukseen ja ruokailuihin liittyvissä asioissa ole yhteydessä suoraan Hyvän Olon Keskukseen Aija Lento p. 040 591 8742 aija.lento@frantsilahyvanolonkeskus.fi

 

Nähdään Uniretriitillä!
Anne
044 245 3320
avenacare@hotmail.com
www.avenahyvinvointipalvelut.com