Virpin villivihanneskurssit

Virpin villivihanneskurssit

16.5. ja 18.5.2020

 

Oletko kiinnostunut kokeilemaan ”hortoilua” ja saamaan aimo annoksen vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja omalta pihaltasi ja Suomen luonnosta? Agronomi, kasvilääkinnän asiantuntija Virpi Raipala-Cormier opettaa käytännönläheisesti tunnistamaan syötäviä rikkaruohoja ja muita luonnonkasveja sekä käyttämään niitä niin rohtona kuin ruokana (salaateissa, muhennoksissa, keitoissa, kevytvoissa, lätyissä, leivonnaisissa, juomissa jne). Opit valmistamaan myös omat villivihanneshapatteesi.

HUOM: 17.5. Sami Tallberg vetää Villiyrttien kokkauskurssin. Samin ja Virpin kurssit täydentävät toisiaan. Samin kurssin hinta on 142€ sisältäen materiaalin ja ateriat.

Kouluttajat
Virpi Raipala-Cormier

Koulutusmaksu

Hinta: 98 e / hlö. Sisältäen koulutuksen, materiaalit ja ruokailut.

Mahdollisuus myös majoittumiseen (Hinta 110€ sis. majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), 2x aamiainen, päivällinen ja yrttisauna. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta ja kerro samalla myös erikoisruokavaliosta
info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen
Virpi Raipala-Cormier

virpi.raipala-cormier@frantsila.com / 03 343 5550

Ilmoittaudu 30.4.2020 mennessä linkin kautta https://frantsila.com/virpin-villivihanneskurssit/