Virpin yrttikurssi

Virpin yrttikurssi

3.-5.9.2021 pe klo 16.30 – su klo 16.30

 

Virpi Raipala-Cormier jakaa käytännönläheisesti monikymmenvuotisen tietotaitonsa ja kokemuksensa kurssilaisten kokonaisvaltaiseksi voimaantumiseksi. Kurssi sisältää kasvilääkinnän perustietojen, yrttien vaikutusten ja käyttöohjeiden lisäksi terveyttä edistävien tuotteiden valmistusta kotiin vietäväksi.

Monelle kohokohdaksi muodostuu varmasti rentouttavat ja vahvistavat yrttihoidot ja oman yrttituotteen valmistus. Myös aamu- ja iltajoogahetket sekä yrttisauna luovat oman rauhallisen antinsa oman kehon ja mielen harmoniaksi ja rentoutumiseksi niille, jotka yöpyvät.

Kouluttaja
Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja, on yrttien moniosaaja sekä fytoterapeuttien ja luontaishoitajien kouluttaja.

Kurssipaikka
Frantsilan Hyvän Olon Keskus sijaitsee idyllisellä Frantsilan sukutilalla. Vehmas Kyröspohjan luonto, Frantsilan Luomuyrttitilan yrttipellot ja puutarhat, yrttipolku, tuoksupaja sijaitsevat lähettyvillä.

Osoite
Kyröspohjantie 320, 39100 Hämeenkyrö

Koulutusmaksu ja ilmoittautuminen

Koulutusmaksu: 295 € (sisältää koulutuksen, materiaalit ja 1 x päivällinen, 2 x lounas, 2 x iltapäivänkahvi/yrttitee)

Mahdollisuus myös majoittumiseen, jonka hinta on 80€ / yö sisältäen majoituksen omin liinavaattein 4–5 hengen ryhmähuoneissa (liinavaatevuokra 25€), aamiaisen, päivällisen ja yrttisaunan. Lisämaksusta 1- ja 2-hengen huoneita. Varaa majoitus Frantsilan Hyvän Olon keskuksesta alla olevasta linkistä ja kerro samalla myös mahdollisista erikoisruokavalioista.
Majoitukseen ja ruokailuihin liittyviin tiedusteluihin vastaa Aija Lento: info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut:
koulutus@frantsila.com / 03 343 5500

Ilmoittautumiset
16.8.2021 mennessä

Ilmoittaudu kurssille

Majoitusvaraus