Voimaannuttava ja eheyttävä chakra joogaretriitti

Voimaannuttava ja eheyttävä chakra joogaretriitti

28.-30.6.2024

 

Lämpimästi tervetuloa chakra jooga retriitille! Retriitti on avoin kaikille, ei pelkästään niille jotka ovat harjoittaneet joogaa aikaisemmin. On suositeltavaa  tuoda mukaan väljät vaatteet sekä jooga tai voimistelumatto.

Retriitin aikana tutustut kokonaisvaltaiseen tapaan harjoittaa chakra joogaa. Tulemme hyödyntämään joogan eri ulottuvuuksia kuten visualisointia, äänityöskentelyä (nada jooga), hatha joogan asentoja (asanat), sekä hengityksen ja energian johdattaminen eri kohteisiin. Tulen puhumaan myös chakrojen yhteydestä meidän psyykeen ja tunteisiin. Chakra jooga on samalla eri elementtien harmonisointia meidän olemuksessa: viisi alinta chakraa ilmentävät viittä eri elementtiä: maata, vettä, tulta, ilmaa ja eetteriä.

Eri taajuuksilla värähtelevät chakra-pyörät ovat tärkeä osa hienovaraista energiakehoamme. Chakrojen optimaalinen toiminta voimaannuttaa ja harmonisoi meidän koko olemuksen.

 

OHJAAJA

Kai Walter

Olen ohjannut ryhmiä Suomessa ja ulkomailla yli 20 vuotta. Chakra joogasta on tullut minulle vuosien varrella kokoava synteesi jossa yhdistyvat joogan eri puolet. Olen kokenut, että chakra joogan kautta on mahdollista saavutta sisäinen eheys joka on terveyden ja hyvinvoinnin edellytys. On ilo opettaa tätä kokonaisvaltaista joogaa ottaen huomioon sen moninaiset positiiviset vaikutukset.

Olen suorittanut kaksi eri joogaopettajan koulutusta sekä jooga-ayurveda terveyskouluttajan tutkinnon (American Institute of Vedic Studies). Minulla on myös akateeminen tausta (BA, MA tutkinnot).

Nettisivut (englanninkieliset): www.satyalife.net

 


 

HINTA:

Pelkkä retriitti: Early Bird: 31.5. mennessä 160€ (sis.alv). Sen jälkeen: 190€ (sis.alv).

Täysihoito: Perjantai-illasta sunnuntaihin ryhmähuoneessa maksaa 200€ (sis. alv). Majoituspaketti (omin liinavattein) sisältää 2 lounasta, 2 ilta-ateriaa ja iltateen, 2 aamiaista sekä yrttisaunan lauantai-iltana. Lisämaksusta yhden tai kahden hengen huone, jos tilaa on. Voit myös vuokrata pyyhe- ja liinavaatesetin hintaan 30€.

Voit tuoda omia naposteltavia iltapäiväkahville ja illaksi.

Majoitus varataan etukäteen sähköpostilla info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi ja sen voi maksaa paikan päällä, tai voit pyytää laskun. Tiedustelut majoituksesta ja ruokailusta sekä varaukset suoraan hyvänolonemännälle,  Aija Lennolle. Muista ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteesi.

Muutama 1-2 hengen huone saatavissa lisämaksusta.

Huom. kurssilaisille 10 %.n alennus Frantsilan luomutuotteista kurssikeskuksen yrttipuodissa.

 

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET:

Ohjelman osalta:

Kai Walter

Email: kaizen77@protonmail.com

Puh: 041 7430484

 

Majoitusten ja ruokailujen osalta:

Aija Lento (Frantsilan Hyvän Olon Keskus)

Email: aija.lento@frantsilanhyvanolonkeskus.fi

Puh: 040 5918742