Vyöhyketerapian peruskurssi

VYÖHYKETERAPIAN PERUSKURSSI 6-7.7.2019

la klo 16.00-20 ja su klo 10-18

 

Opettelemme kurssilla klassisen vyöhyketerapian perusteet. Perehdymme mm. hoidon historiaan, jalkojen rakenteeseen, jalkapohjien vyöhykeheijasteisiin ja eri käsittelyotteisiin sekä muutamiin

hoitotuotteisiin. Hoidot tehdään pareittain. Hoito antaa valmiudet vyöhyketerapian perushoidon tekemiseen esimerkiksi muiden hoitojen tukena.

Huom! Tältä kurssilta voi jatkaa vyöhyketerapiahoitaja- tai diplomivyöhyketerapeuttikoulutukseen pienin täydennyksin.

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille ja muun hoitotyön tueksi.

 

Ota kurssille mukaan oma lakana hoitosängylle ja pari keskikokoista pyyhettä.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta.

 

Kurssihinta 235,00 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n, la päivällisen ja su lounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

 

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

 

Majoituspaketti 70€ (sis. alv) sisältää yhteismajoituksen 3-4 hlö huoneissa (omin liinavaattein), lauantai-illan yrttisaunan, iltateen ja aamiaisen. Voit myös kysyä vapaita 1 tai 2 hengen huoneita. 1hh  lisämaksu on 20€ ja 2hh 10€/hlö.

Liinavaatteet ja pyyhkeen voi myös vuokrata hintaan  20€.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.