Vyöhyketerapian peruskurssi

Vyöhyketerapian peruskurssi

4-5.7.2020 la klo 15-20, su  klo 10-18

 

Opettelemme kurssilla klassisen vyöhyketerapian perusteet. Perehdymme jalkojen rakenteeseen ja

alkumuokkaukseen, jalkapohjien tärkeimpiin vyöhykeheijasteisiin ja eri käsittelyotteisiin sekä muutamiin hoitotuotteisiin. Hoidot tehdään pareittain. Hoito antaa valmiudet vyöhyketerapian perushoidon tekemiseen esim. muun hoitotyön tukena. Tämän kurssin käytyään voi halutessaan jatkaa vyöhyketerapiahoitaja- ja diplomivyöhyketerapeuttikoulutuksiin.

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille ja muun hoitotyön tueksi.

Ota kurssille mukaan:  oma lakana hoitosängylle ja pari reiluhkoa pyyhettä. Jos majoitut, ota mukaan myös liinavaatteet ja saunapyyhe.

Kouluttaja:

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta.

Hinta:

Kurssihinta 235 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n, lauantain päivällisen ja sunnuntain lounaan seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta. Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Täysihoitopaketti  majoituksineen (omilla liinavaatteilla) ryhmähuoneessa sisältää lisäksi aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan.

Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 66,50€ (sis. alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 25€/ vknl.

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Kurssitiedustelut:

Raija Pullinen,
raija.pullinen@gmail.com

Majoitus- ja ruokatiedustelut:

Aija Lento, puh. 040-5918742

aija.lento@frantsilanhyvanolonkeskus.fi