Vyöhyketerapian peruskurssi

Vyöhyketerapian peruskurssi

22-23.5.2021, la klo 10-18, su  klo 10-17

 

Opettelemme kurssilla klassisen vyöhyketerapian perusteet. Perehdymme jalkojen rakenteeseen ja

alkumuokkaukseen, jalkapohjien tärkeimpiin vyöhykeheijasteisiin ja eri käsittelyotteisiin sekä muutamiin hoitotuotteisiin. Hoidot tehdään pareittain. Hoito antaa valmiudet vyöhyketerapian perushoidon tekemiseen esim. muun hoitotyön tukena. Tämän kurssin käytyään voi halutessaan jatkaa vyöhyketerapiahoitaja- ja diplomivyöhyketerapeuttikoulutuksiin.

Kurssi soveltuu kaikille kiinnostuneille ja muun hoitotyön tueksi.

Ota kurssille mukaan oma lakana hoitosängylle ja pari reiluhkoa pyyhettä.

Opettajana toimii Frantsilan kouluttama dipl.vyöhyke-, dipl.fyto- ja dipl.luontaisterapeutti Raija Pullinen yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

 

Kurssihinta 255 € sisältää opetuksen, materiaalit, kurssilla käytettävät hoitotuotteet, todistuksen, alv:n, la-su lounaat seisovasta pöydästä jälkiruokineen sekä teet/kahvit viikonlopun ajalta.

Frantsilassa tarjoiltava ruoka on luomuvoittoista, laktoositonta kasvisruokaa. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.

Täysihoitopaketti majoituksineen sisältää lisäksi päivällisen, aamiaisen ja lauantai-illan yrttisaunan. Täysihoitopaketin hinta kurssimaksun lisäksi omin liinavaattein on 80€ (sis.alv). Liinavaatteet voi myös vuokrata hintaan 25€/ vkl.

 

Kurssilaiset saavat kurssikeskuksen yrttipuodissa Frantsilan luomutuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.