Yrttikuppaus -kurssi (kuivakuppaus/tulikuppaus)

Yrttikuppaus -kurssi (kuivakuppaus/tulikuppaus)

18-19.11.2019

 

KURSSIN VETÄJÄ on kuppari Heidi Karkulahti, joka on saanut innostuksensa kuppaukseen ihanan Sanna Ilmarisen kuppauskursseilta. Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille! Tällä kurssilla opetellaan kuivakuppaamaan kehoa erilaisilla yrteillä, sipuleilla, eteerisillä öljyillä –  vanhoja tehokkaita kuppauksen saloja!

Kuivakuppauksessa kupataan erilaisilla välineillä  kuten lasikupeilla tulen kanssa, imukupeilla, pumpattavilla kupeilla sekä bambukupeilla energiakanavia, akupisteitä, kipupisteitä, lihaksia ja erilaisia kehon epätasapainotiloja. Hoidossa ei rikota ihoa niinkuin perinteisessä suomalaisessa kuppauksessa. Kurssilla ei tehdä imukuppihierontaa vaan keskitytään pelkästään kuivakuppauksen ja yrttien ihmeelliseen, parantavaan maailmaan!

Tällä kurssilla tulet todellakin haltioitumaan kuivakuppauksesta yrttien kanssa, jotka on kerätty, kuivatettu nimenomaan Frantsilan omista luomuyrteistä. Yrtit on kerännyt ja kuivattanut Miika Kytökorpi joka on monille tuttu myös Sannan kuppauskursseilta  (kirveiden tekijä, Tietäjä-taitaja). Miika tulee myös kurssille pitämään oman osuuden yrteistä. Kurssista saa todistuksen.

 

Kurssin hinta ma-ti on 235€ (sis. opetuksen, materiaalin, lounaspaketin ja alvit)

Majoituspaketti ma-ti on 80€ (sis. keittopäivällisen, yrttisaunan, iltateen sekä aamiaisen). Lisäyö on 50€ aamiaisen kera. Mukaan omat liinavaatteet ja saunapyyhe.

Ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset alla olevan linkin kautta 18.10. 2019 mennessä. Sen jälkeen voit kysyä peruutuspaikkoja.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.