Yrttikuppaus -kurssi (kuivakuppaus/tulikuppaus)

Yrttikuppaus -kurssi (kuivakuppaus/tulikuppaus)

5-6.10.2020

 

KURSSIN VETÄJÄ on kuppari-hieroja Heidi Karkulahti, joka on saanut innostuksensa kuppaukseen ihanan Sanna Ilmarisen kuppauskursseilta.
Myös Miika Kytökorpi on kurssilla antamassa vahvan osaamisensa niin kuppauksen, yrttien kuin alkemian puolelta. Heillä on yhteinen hoitohuone Hämeenkyrössä nimeltä shaman.garden (www.shaman.garden).

Tällä kurssilla tulet haltioitumaan kuivakuppauksesta yrttien kanssa, jotka on kerätty, kuivatettu nimenomaan Frantsilan omista luomuyrteistä.
Yrtit on kerännyt ja kuivattanut Miika Kytökorpi, joka on monille tuttu
myös Sannan kuppauskursseilta (kirveiden tekijä, Tietäjä-taitaja).
Kurssilla käydään läpi yrttikuppaus, miten teet sen ja mikä vaikutus milläkin yrtillä on hoidossa. Myös alkemialla on osuutensa yrttikuppauksessa 🙂

 

Kurssin hinta ma-ti on 235€ (sis. opetuksen, materiaalin, lounaspaketin ja alvit)

Majoituspaketti ma-ti on 80€ (sis. majoittumisen ryhmähuoneessa, keittopäivällisen, yrttisaunan, iltateen sekä aamiaisen). Lisäyö on 50€ aamiaisen kera. Mukaan omat liinavaatteet ja saunapyyhe.

Ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset alla olevan linkin kautta 4.9. 2020 mennessä. Sen jälkeen voit kysyä peruutuspaikkoja.

Peruutusehdot: Mikäli perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Peruutusehdot koskevat myös mahdollisia lounas- ja majoituspaketteja.