Lomailua Hämeenkyrössä Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa

Hämeenkyrössä sijaitsevassa Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa lomailu tapahtuu aina upeissa puitteissa, perinteisen vuosisataisen suomalaisen luonnon ja maalaismiljöön ympäröimänä. Meillä rentoudut ja lataat akkujasi rauhoittavassa ilmapiirissä niin yksin, perheen kera kuin ystäväporukallakin. Tarjoamme majoitusta ja lomailumahdollisuuksia vuoden ympäri, sekä kesällä että talvella.

Kesälomailun mahdollisuuksia auringonpaisteen alla

Kesällä aurinko ja lämpö hellivät vihreän luonnon helmassa liikkuessa. Voit rentoutua yrttipolulla tutustuen yrtteihin ja kuunnellen metsäkosken rauhoittavaa solinaa. Juomatauolle voit pysähtyä Metsärauhan majalle ja nuotiopaikalle. Jos päivä on kuuma, kävele vaikka kylän rantaan ja pulahda Kirkkojärveen virkistymään. Polkupyöräretkellä voit ihastella Nobelin arvoisia Sillanpään maisemia. Kodikkaassa aitassa majoittuessasi voit nauttia aitoa maalaisromantiikkaa.

Talvella lomailet vaikkapa hiihtäen ja saunassa rentoutuen

Talvikaudella voit nauttia raikkaasta pakkassäästä puhtaassa metsässä ihastellen lumista maisemaa. Ota sukset mukaan tai kävele metsätiellä ja nauti olostasi sekä puhtaasta suomalaisesta luonnosta. Ulkoilun jälkeen yrteillä ja eksoottisilla mausteilla höystetty luomuvoittoinen kasvisruoka hivelee sekä makunystyröitä että mieltä. Talvi-illan kruunaa hemmotteluhetki valinnaisessa luontaishoidossa, joka rentouttaa kehon ja mielen kokonaisvaltaisesti.

Unelmien lomapaketilla vietät viikonlopun lomaillen täysihoidon kera

Unelmien lomapaketti sisältää mm. majoituksen koko viikonlopulle, ruokailut, Hyvän olon yrttisaunan lempeät löylyt ja hoidon. Kaikki lomalaisemme saavat meiltä lisäksi 10 % alennusta myynnissä olevista Frantsilan tuotteista. Meille on suorastaan kunnia-asia, että lomasi jälkeen palaat arkeen hymy huulillasi ja mieli levänneenä – ja haluat tulla lomalle toistekin!